Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXVI
Wątek: Scent Bar XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 22:35   #4596
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

no co Ty chcesz, tosz to zadupie - wieś tańczy i śpiewa
Jeszcze z 5-6 laty temu starsza kawalerka chodziła, ale jak im każdy wódkę po oblewaniu stawiał (za co kurde, za to że człowieka upaprzą i się suszyć albo przebierać musi? ), to do końca wsi gdzie ja mieszkam nigdy nie dotarli a teraz co roku gównażeria łazi
to faktycznie dramat współczuję
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
komplet wieszaków na ubrania

hardcor
Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość

wczoraj na baaaaaardzo wujowej imprezie, kotlega zaproponował wyjazd majówkowy i bałdzo dopsz, bo mieliśmy perspektywę kilkudniowego kiszenia się w chałupie, a tak jedziemy z czwórkę w okolice Wro - na szlak piastowski (czy jakoś tak) + zwiedzać miasto (normalnie skuszę się na piwo w Spiżu, bo to najlepsiejsze piwo w Polszy... normalnie uwielbiam )
fajowo
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
spoo-siłownia odpada-nie jestem w stanie ruszyc tych sprzetów nawet bez obciazenia
to może jakiś pilates np czasem jest ciężko ale jak nie umisz to nie robisz, a wszystkie mięśnie się ćwiczy powoli i spokojnie

ja na siłownie też się nie nadaję, jedynie takie cardio sprzęty jak rowerek czy orbitek (orbitek jest zwłaszcza fajny )
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Dzisiaj byłem z dzieciakami na spacerze nad zalewem (i se stwierdziłem, że jednak w pięknych okolicach mieszkam)

\
fakt
Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
ciachopanda

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Cześć,co u Was?Ile wieczornie ważycie?

nie mam wagi

Zmęczył mnie dzień dzisiejszy Pogoda jedynie rekompensuje krzywdy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015