Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 21:35   #425
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

a ja mam za ścianą wesoło.. do TŻ przyszło 3kolegów i oglądają mecz real-barca... jakie emocje

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mnie dopadł, tylko jak tu wić, jak pół mieszkania (siostra) spakowane, a druga połowa wszystko na sobie, w kupie?

Raju, ale Edzisław się rusza
Chyba mi dziś wyjdzie, ale sam przez brzuch
wyobraziłam sobie, jak w nocy po cichaczu wychodzi Ci z brzucha w takiej czarnej masce, niczym jakiś tajny agent
jeszcze uwijesz gniazdko
a i nie gratulowałam jeszcze zaliczenia ! jestem z Ciebie dumna moje drogie dziecko
Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
The Sania ja wiem, że chora psychicznie jestem, ale to co ona robi i co gada to jest czyste przegięcie.
Do niej nic nie dociera. I to jest najgorsze. Nawet jak jej powiedziałam, że sam Piotrek może przyjechać bez niej to następnego dnia dzwoniła i pytała czy może wpaść ??

Dobre wieści
Jutro z TŻtem jedziemy obejrzeć mieszkanko do wynajęcia . Ale się cieszę. Mam nadzieję, że się uda
o to powodzenia
no Twoja wina, że jesteś chora psychicznie, a czyja?
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
the_sania jak wejdę na wagę to sobie Ciebie przypomnę i nie pisz, że odpowiedzialności nie bierzesz teraz za to

"chodzi" za mną arbuz i chyba zacznę sobie powtarzać to co matall "jestem kwiatem lotosu...." bo od tygodnia oglądam arbuzy w leclercu i nie kupuję bo drożyzna taka, że szok
arbuz dziś pan szedł z arbuzem w ręku i go podrzucał

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora