Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 22:40   #2119
Emanes
Raczkowanie

GG do Emanes
Dot.: Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek - cz. VI

Cytat:
Napisane przez orchidea24 Pokaż wiadomość
boże dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! ja jeszcze nie ochłonęłam po poniedziałku a dziś taka niespodzianka!! aż sama chyba jeszcze nie wierzę to teraz się rozpiszę

Generalnie jeździłam w samym szczycie z godzinkę? nie wiem szybko to zleciało byłam jedną z ostatnich no i naczekałam się nieźle więc ogromny stres!

Zestaw? dostałam ten sam co w poniedziałek! przeciwmgielne i sygnał dźwiękowy? aż sama się do siebie uśmiechnęłam i do tego jechałam samochodem dokładnie tym samym co w poniedziałek uwierzycie??
Łuk super, górka z piskiem opon ale spoko

E super gość. Wydawał konkretne, jasne polecenia. Typu tu proszę skręcić w prawo a nie tak jak ten w poniedzialek - " najbliższe skrzyzowanie w lewo" i ja dziczałam bo szukałam tego skrzyżowania

nawaliłam tylko na prostopadłym - stwierdziliśmy razem że mogę mieć problem by wyjść więc była w innym miejscu poprawka i super. Nie wybierał mi żadnych ciasnych miejsc. Poza tym wiele STOPÓW! ale już wiedziałam jak się zachować Pieszych zero! rowerów zero!

Jedyny zarzut to to że w miejscach przejść dla pieszych trochę za szybko śmigałam no i że miałam ciężką nogę a ja mu że to ze stresu

Pierwszy telefon oczywiście do mojego I, boże jaki on ucieszony a ja? siedzę i nie dowierzam sama
GRATULACJE...