2011-04-20, 23:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez sweetieSS
no i im dłużej się żyje na świecie, tym wygodniej człowiekowi, ciężko się potem przestawić na większą odpowiedzialność
|
zdecydowanie sie zgadzam. ja jestem na dzien dzisiejszy za wygodna na dziecko... starszne ale prawdziwe.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
U nas bliska rodzina TŻ też zaplanowała sobie urlop właśnie na nasz ślub, moja bliska rodzina, mieszkająca za granicą, teraz jest w Polsce, a wylatują 3 dni przed naszym ślubem..i trochę szkoda, bo o naszym ślubie i o tym, że oczywiście są/będą zaproszeni wiedzieli już w wakacje ubiegłego roku. Pomijam okoliczności typu poród na kilka dni przed weselem bo wiadomo, że taka para nie przyjedzie. Najwięcej osób odmówiło ze strony TŻ, bo z ich strony dużo więcej osób było zaproszonych. Nie ma się co przejmować tym za bardzo, nie mamy na to wpływu.
|
no własnie- nie mamy.. a niech robią co chcą - wierze ze najbliżsi dopiszą a reszta to jak już uwaza. wiaodmo ze troche przykro człowiekowi bo chciałby radością swa dzielic sie z jak największa liczbą osób ale nie ma nic na siłę..
Ivona- fajna ta piosenka - na płyte na pewno ok - na 1sza piosenkę tez ewentualnie moze być MO
|
|
|