Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-20, 23:13   #3085
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
no i im dłużej się żyje na świecie, tym wygodniej człowiekowi, ciężko się potem przestawić na większą odpowiedzialność
zdecydowanie sie zgadzam. ja jestem na dzien dzisiejszy za wygodna na dziecko... starszne ale prawdziwe.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U nas bliska rodzina TŻ też zaplanowała sobie urlop właśnie na nasz ślub, moja bliska rodzina, mieszkająca za granicą, teraz jest w Polsce, a wylatują 3 dni przed naszym ślubem..i trochę szkoda, bo o naszym ślubie i o tym, że oczywiście są/będą zaproszeni wiedzieli już w wakacje ubiegłego roku. Pomijam okoliczności typu poród na kilka dni przed weselem bo wiadomo, że taka para nie przyjedzie. Najwięcej osób odmówiło ze strony TŻ, bo z ich strony dużo więcej osób było zaproszonych. Nie ma się co przejmować tym za bardzo, nie mamy na to wpływu.
no własnie- nie mamy.. a niech robią co chcą - wierze ze najbliżsi dopiszą a reszta to jak już uwaza. wiaodmo ze troche przykro człowiekowi bo chciałby radością swa dzielic sie z jak największa liczbą osób ale nie ma nic na siłę..

Ivona- fajna ta piosenka - na płyte na pewno ok - na 1sza piosenkę tez ewentualnie moze być MO

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora