Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 14:35   #2831
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
hello
stary wizaz wrocil na stale?? nie jestem w temacie za bardzo. na facebook nie pamietam hasel i nie moge sie zalogowac u mamy...
masz kopie tego co jest na FB, oczywiście bez info kto jaki wpis uczynił
każda wypowiedź zaczyna się od "bąbelka"

Wizaż.pl
Chciałam zgłosić zażalenie na nową stronę Wizażu :/
Zrobiłabym to w wątku technicznym ale strona otwiera mi się 1,5-2 minut... A ja tracę cierpliwość.
Powiem tylko, że ta zmiana nie jest na lepsze a zdecydowanie na gorsze... całkowicie uniemożliwia komfortowe korzystanie z Waszego forum I nie piszę tego w swoim imieniu a w im

• Podpisuje się dwoma rękami pod tą wypowiedzią.

• i ja tez
    • Wizaż.pl W chwili obecnej przywracamy stare forum - nowe okazało się mieć za wiele bugów - zwracamy je do producenta z reklamacją.
    • Wizaż.pl Trwa kopiowanie plików, za około godzinę ruszymy w starych ciuszkach.
    • uff na szczęście
    • super!
    • Wizaż.pl Szczęście jak szczęście - producent wcisnął nam bubel programistyczny - 72 godziny bez snu dla dwóch programistów tylko odkryło, jak głęboki jest dołek.
    • Hm a czy te stare ciuszki zostana na stałe ?bo jednak mi sie chyba bardziej podobały stare aczkolwiek i tak czekam na przywrócenie wizażu
    • Wizaż.pl Na razie myślimy jak zjeść producenta, więc nowe ciuszki nie są nam w głowie Ale po kolei - uruchomimy portal na starym sofcie i będziemy się zastanawiać co i jak
    • O to super to czekamy grzecznie i niech sie Złoś w koncu wyspiokoło godziny temu · Lubię to!Nie lubię

• HURRRRAAAAAAAAAA, nareszcieeeeee!! )))))
    • o rany! współczuję
    • Ojej wielka szkoda, że tyle bugów i w ogóle bez snu...
      Ja pomału już się przyzwyczajałam do unowocześnień, kilka funkcji fajnych było... A co to za drastyczne błędy były?około godziny temu · Lubię to!Nie lubię

• Szkoda programistów Ale nie potrafię ukryć mojego szczęścia z powodu powrotu starych ciuszków
    • Wizaż.pl Jesteśmy online, serwis się rozpędza (wypełniają się kesze)
    • no szkoda, tyle pracy na marne... też się już przyzwyczajałam...
    • o rany, a posty z dwóch ostatnich dni zniknęły całkiem???
    • To już wiem, czemu od rana się nie mogę dobrać do forum
    • Wizaż.pl Posty z 20 godzin działania nowego forum zostały w tamtej bazie danych. Nie będę ich importować do produkcyjnej, bo mógłbym zepsuć nasz stary, zardzewiały czołg
    • A reklamacja przyjęta?
    • może i zardzewiały i stary, ale jary !!!!
    • A tak się naprodukowałam nad postem dot. dopisku w regulaminie na perfumowym no :/
    • I ukochany przez nas
    • Dobrze, że organizatorka na ciuchach zdążyła zebrać zamówienie
    • w ogóle zakupowe wątki to chaos będą miały niezły teraz
    • ja też idę pisać drugi raz te same posty ale co tam radość z powrotu starego wyglądu jest silniejsza
    • Wizaż.pl Jakoś dojdziemy ładu na zakupowych, zawsze mam kopię tamtych postów
    • racja racja Idę zobaczyć co się dzieje na moim mamusiowym
    • no to trzymam kciuki
    • Złosiu, pozwolisz ze poczyniłam honory i uswiadomiłam wizazanki w wątku załozonym przed chwilą, bo nie wiedziały co sie stalo z wiadomosciami... Mam nadzieje, ze mogłam
    • ja na szczęście jedno tylko zamówienie mam otwarte i pamiętam kto mi się zgłosił, tragedii nie będzie
    • Wizaż.pl Klaudio, jasne - piszemy o tym też na forum technicznym.47 minut(y) temu · Lubię to!