Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 14:30   #222
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)

Cytat:
Łoo, kochana jesteś, dziękuję za przykłady!
Ja wczoraj odpoczywałam, bo dopadły mnie bóle brzucha i myślałam, że dostanę @, a tu nic! Mam nadzieję ,że po prostu mi się przesuwa termin ze względu na dietę, chociaż powinnam dostać ponad tydzięn temu..

Dziś wycisnęłam 40 min biegu, i właściwie nic poza tym. Za to byłam w ciągłym ruchu, bo sprzątałam. Jednak jutro prawdziwa próba mojej wytrzymałości- pieczenie ciasta.

A dziś po bieganiu zjadłam jabłko i na moje nieszczęście w moje ręce dostało się słodkie musli, nie poszło całe opakowanie ale suszone banany i owoce kandyzowane-owszem..
malaczarnabezcukru
Proszę bardzo Mam nadzieję, że przykłady się przydadzą Obserwuj swój organizm, miałam problemy z @ bo dietowałam, a potem dopadła mnie grypa żołądkowa- tydzień bez jedzenia. Organizm musiał jakoś zareagować. W razie potrzeby udaj się do ginekologa

Moje musli naturalnie ma owoce kandyzowane i suszone banany Na początku rezygnowałam, teraz wsuwam, że aż uszy się trzęsą Więc u Ciebie to pewnie też tylko chwilowe odmawianie przyjemności

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
I co z tego że się zaczytuję jak i tak od tego nie urosnę jak ecrulo
A to, czego Ci najbardziej zazdroszczę to nogi

Analizując, jestem dumna ze swojego sposobu odżywiania, generalnie zawsze jadłam to co Ty teraz, chyba że mam jakieś problemy z żołądkiem - zapijam je colą i zajadam kisielem. Generalnie łasuchem nigdy nie jestem i nie byłam - w związku z czym muszę pilnować żeby nie zapominać o jedzeniu

Uwielbiam wodę mineralną - piję nawet więcej niż Ty i naturalne soczki jednodniowe, zwłaszcza marchewkowy
Stąd moje wścibskie pytanie: jaką wodę średniozmineralizowaną preferujesz?

I jeszcze jedno wścibskie: nie boisz się łykać prochów w takiej ilości

Buziaki
lalaith
Dziękuję Nogi- fajnie, że są długie, ale szkoda, że bezkształtne
Zazdroszczę Ci jedzeniowej samokontroli, ja bardzo łatwo umiem siebie rozpasać, a jak już to zrobię to katastrofa Dlatego bardzo się pilnuję, żeby nie przesadzić

Co do wód- zrobię chyba posta o wodach jakie preferuję i pijam A odpowiadając na Twoje pytanie, średniozmineralizowana, to tylko Arctic, najbardziej mi smakuje Uwielbiam wszystkie wody, ale najbardziej smakują mi: Arctic, Cisowianka, Aquarel, Jurajska i Kropla Beskidu. Czasem też Nałęczowianka, ale tylko wtedy jak w sklepie żadnej z powyższych nie potrafię znaleźć

Odpowiadając na drugie pytanie: nie boję się, bo mam regularnie badania robione Zazwyczaj ilości prochów typu Błonnik, L-karnityna są niższe, tj. biorę mniej niż jest zalecana na etykietce/ulotce dobowa dawka.

Dziękuję za czytanie i odwiedziny

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora