Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 14:24   #2854
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Ooo, stary wizaż wrócił Świetnie, bo tamten był dziadowy.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Ogólnie to wpadłam Wam powiedzieć, że może z TŻem przygarniemy 9- miesięcznego labradorka. Facet kupił go jak był mały, a teraz chce się go pozbyć za darmo . I ogólnie to najgorsze jest to, że on musiałby u mnie w domu mieszkać a ja mam już bernardyna. Jednak jest to pies, a ta labradorka to suczka. I do tego wysterylizowana więc nie byłoby problemu z małymi. Tylko czy one się polubią? Moi rodzice uważają, że przeciwne płcie na pewno będą się lubić... Ale ja się trochę obawiam.
Labradorki są u mnie zaraz za owczarkami niemieckimi
Psiaki myślę, e się polubią, a jak sterylizowana to w ogóle nie powinno być problemów.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Po świętach zabieramy się z TŻtem za poszukiwanie fotografa na serio. Chcemy ustalić sobie kilka spotkań z trzema wybranymi fotografami, których cena nas nie zabiła, a zdjęcia nam się podobają, więc miejmy nadzieję, po weekendzie majowym uda się już podpisać umowę Mamy nawet po cichu taki pomysł na sesję, zobaczymy też jak każdy z nich podejdzie do naszego pomysłu i najbardziej twórczego fotografa wybierzemy
Pewnie, sprawdźcie, który z fotografów najbardziej ochoczo podejdzie do \Waszych pomysłów, bo z takim najłatwiej Wam się będzie dogadać, no i tym piękniejsze foty wyjdą

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a mnie dzis puścili wczesniej, byłam chwilowo na mieście, kupiłam składniki do ciast i potem biorę się za cytrynową babkę i takie ciasto, które ja nazywam "maca", bo składa się z 15 cieniutkich placków coś wlasnie jak maca o grubości naleśnika, przełozone waniliowym kremem, smakuje przepysznie i ma konsysntncję lodów vienetta z tymi płatkami czekolady, niestety wałkowanie i pieczenie 15 placków jest pracochłonne, ale za to efekt zabójczy (dodam, że robię go tylko raz do roku)

jeszcze apropo tej sukienki, co wam wklejałam wczoraj (oczywiści zły wizaż ją pożarł) na wesele, czy ten kolor moze być?? w sensie nie będzie się "kłócił" z sukienką panny młodej? dla niezorientowanych wklejam jeszcze raz, no i co myślicie, te buty bedą pasować czy za mdło??
Aż mi ślina poleciała, jak zaczęłaś opisywać to ciacho... Podzielisz się z nami,jak już zrobisz?

A sukienka myślę będzie bardzo pasować, bardzo ładna i nie sądzę, żeby się miało zlewać z PMką, chyba, że będzie miała srebrną, w innym przypadku na pewno nie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A moja suknia. Wczoraj doszłam do wniosku że to jest ta ale w salonie wydaje mi się że jak jest ten materiał wychodzący od kwiatka pod ukosem to tu się kończy tak wysoko a w tej co mierzyłam kończył się na dole sukni albo coś mi się przyśniło
Śliczna ta suknia, nie mogę się doczekać, kiedy Cię w niej zobaczymy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora