Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zareczyny, ślub- problem..POMÓŻCIE!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-04, 14:35   #1
**pysiaczek**
Raczkowanie

Question

Zareczyny, ślub- problem..POMÓŻCIE!!

Za dwa lata planujemy z moim chłopakiem ślub..Wczesniej oczywiscie zareczyny..Jestem pewna, ze odbeda sie jeszzce w tym roku..ale
Jest problem... Mój chłopak wychowywał sie z dziadkami, uciekł od matki do babci, bo katował go ojczym..bił, poniżał..no wiecie.. Z matka mój TZ <towarzysz zycia> utrzymuje kontakt ale ona wogole ani materialnie ani duchowo w niczym go nie wspiera... NAjwieszy problem jest z ojcem..którego mój TZ nie zna..Kiedys, gdy był jeszzce dzieckiem, jego ojciec przyjechał do niego, by go poznac..ale matka ukryła to przed TZtem i nie dopusciła do spotkania...
Chciałabym zeby nasze zareczyny odbyły sie takze wsród jego rodziców, by ojciec był na slubie..a nie ojczym !!! jak to zrobic?? jak zorganizowac?? macie jakies pomysly??? wogole wyobrazacie sobie takie zareczyny, sub??

Myslałam zeby razem z TZtem wybrac sie do jego matki, spytac o ojca, gdzie mieszka<bo nie wiadomo> i pojechac tam do niego.. Mój TZ dopiero dojrzewa do tego spotkania ale wiem, ze chciałby poznac swego ojca...
Napiszcie prosze co o tym myslicie... Pozdrawiam
**pysiaczek** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując