2011-04-22, 15:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Widzę że się poddali i wgrali starą wersję serwisu. Wszystko z wczoraj przepadło
|
Tak wchodzę, patrzę, a tu czegoś brak... Ale dobrze, że wróciła ta wersja
Cytat:
Napisane przez nena1984
a mnie dzis puścili wczesniej, byłam chwilowo na mieście, kupiłam składniki do ciast i potem biorę się za cytrynową babkę i takie ciasto, które ja nazywam "maca", bo składa się z 15 cieniutkich placków coś wlasnie jak maca o grubości naleśnika, przełozone waniliowym kremem, smakuje przepysznie i ma konsysntncję lodów vienetta z tymi płatkami czekolady, niestety wałkowanie i pieczenie 15 placków jest pracochłonne, ale za to efekt zabójczy (dodam, że robię go tylko raz do roku)
także wrócę pewnie wieczorkiem, acha i znów wróciłam z rosmana z trzema nowymi lakierami tym razem cytrynowym, mlecznym kawowym i koralowym
no i cieszę się że stary wizaz wrócił
jeszcze apropo tej sukienki, co wam wklejałam wczoraj (oczywiści zły wizaż ją pożarł) na wesele, czy ten kolor moze być?? w sensie nie będzie się "kłócił" z sukienką panny młodej? dla niezorientowanych wklejam jeszcze raz, no i co myślicie, te buty bedą pasować czy za mdło??
|
Czekam na to Twoje ciacho i przepis też. Brzmi wyśmienicie!!!!!!
Sukienka bardzo bardzo ładna. Sama bym się w taką na wesele ubrała, ale mi szarość nie pasuje niestety... Buty też mogą być
Cytat:
Napisane przez Seagirl
U mnie zaproszenia rozdaje się na jakiś miesiąc przed góra 2 m, przecież rodzina i tak zawsze wcześniej wie i już ma zaplanowane. A same zaproszenia daje się przed weselem. Ngidy nei dostałąm od nikogo zaproszenia np pół roku przed. Ja wymyśliłam że do rodziny którą mam za granicą, wyślę wcześniej takie maile-kartki "SAVE THE DATE" które mają za zadanie poinformować o naszym ślubie a same zaproszenia wyślemy jakieś 2m przed.
|
U nas też tak będzie. W sumie goście z za granicy już są poinformowani ( w sprawie urlopów), na jesienią jeszcze się im przypomni. Rodzina z Polski też już wie. A same zaproszenia wysyłam na ok 3 miesiące przed.
Aż żal, że w domu tyle pracy przed świętami, bo na podwórku tak ładnie....
|