Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 15:14   #711
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Dzień Dobry Kobietki
Już nic nie wiem. Więc teraz mamy "stary" Wizaż? Ja nadal mam problem z Log in, i dostalam wiadomość by napisać do Webmaster'a , a jakimś cudem jednak się wpisało
Chyba tylko ja tak mam, bo widzę że inni podążają, tylko ja nie mogę .Grrr...
Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Fakt,nawet wyczytałam w necie,że to colesław to też sałatka,na innym że to surówka.Ok sprzeczać się nie będe.
Mizeria,pycha. Czemu przejmujesz się świętami i za co teściowa Ci dziękuje???No to super,że mąż ma poniedziałek wolne,mój mąż też niedziela poniedziałek wolne.
Colesław,składa się z białej kapusty,marchewki itp
np: http://www.karin-pol.com.pl/oferta/salatka_coleslaw.htm chociaż w tym widze ananasa,a ja jadłam bez ananasa i bez papryki.

Ja się szykuje do wyjścia na zakupy,ale coś nie bardzo mi się chce.
Nie no musze już iśc vel wyjść,bo dzisiaj Good Friday i sklepy są krócej otwarte.
Coleslaw, z tego co ja wiem to jest tak jak napisałaś. Surówka jest z kwaśnej kapusty, a coleslaw ze świeżej białej.

*-ezusicku, chyba nigdy nie przyzwyczaję się do tej "mody kupowania" Parkingi zawalone autami, ludzi pełno w sklepach, jakby jakaś epidemia miała nastąpić! Niby wiemy, a zapomnieliśmy że to przez święta.

Mnie się nigdzie nie chce wychodzić. Przez ostatnie 2 dni lalo, był silny wiatr i rynnę nam oderwało. Dzisiaj jest chłodno, względnie bezwietrznie, więc będziemy rynnę instalować.
Na zakupach byliśmy wczoraj...

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Robicie prezenty na święta wielkanocne? Ja takie drobne, mniejsze niż w grudniu. Po świętach przyjedzie do nas koleżanka z mężem i 6 miesięcznym synkiem. Co mogłabym mu kupić? Dla takich maluchów zabawki i ciuszki są takie drogie. Zająca nie dam, bo za mały. Na grzechotkę nie za duży? Doradźcie, bo się nie znam. To ma być taki drobny prezent. Jak jechaliśmy go zobaczyć, to akurat w tesco były promocje, kupiliśmy spodnie dżinsowe i sweter ocieplany. Raz przypadkiem tam byłam sama, to kupiłam chusteczki takie specjalne.
Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas w banku można np kupić srebrny dolar w monecie, a kosztuje jakieś 3 normalne dolary.
Ma normalną monetarną wartość.
Chyba Polski Bank też ma jakieś drobne monety?
Dzieci i tak są zawalone zabawkami, a dając np monetę, może inni przyczynili by się, by maluchowi, przy różnych okazjach podarować drobne, i niech się tak składa w skarbonkę?
Rozumiesz co mam na myśli?

Acha- fotka ze pisankami to forma kartki z życzeniami dla Wszystkich.
Druga fotka to obiad (mielone w sosie, przełożone groszkiem, kukurydzą, przykryte poduszonymi ziemniakami)
"Pochwalę" się plackiem z daktyli upiekłam wczoraj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Placek Daktylowy 009.jpg (101,1 KB, 3 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora