Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Trudne sprawy"
Wątek: "Trudne sprawy"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 16:57   #93
ToxicSweety
Rozeznanie

Dot.: "Trudne sprawy"

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Była sobie rodzina : mama, tata, syn ( i jeszcze córka, ale ją może 2 razy pokazli) Mieli cieżką sytuację materialną, ale mamusia wytrwale grała w TotoLotka i w koncu trafiła 700 tys. Nie ogladałam od początku, więc mogę coś przekręcić, ale ona nie mogła iść wymienić losu na pieniądze, więc wysłała syna i umówiła się z nim, ze on dostanie połowę wygranej ( czyli 350 tys, ale z jakiej racji to nie wiem) Syn (kompletny burak) jednak się nie podzielił i całą kasę zatrzymał. No i rodzice w dalszym ciągu nie mieli pieniędzy, dentysta pozostawał poza ich zasiegiem, a ojca bardzo bolały zęby. W dodatku syn pod nieobecnosć rodziców zaprosił swoją dziewczynę i wzięli wspólna kąpiel, podczas której zalali całe mieszkanie + sąsiadkę z dołu. Sąsiadka domagała się od nich pieniędzy za remont, a oni nie mieli ubezpieczenia, no i jeszcze te zęby Syn wyniósł się do hotelu, a poźniej kupił luksusowe mieszkanie, luksusowy samochód i klub go-go (też luksusowy) No i jeszcze zrobił łaskę rodzicom, że skoro u nich taka bieda, to on im pomoże i zaoferował mamie pracę sprzątaczki u siebie w domu, a ojcu posadę ''złotej rączki'' w klubie ( nie ma nic za darmo). Takim sposobem mogli zarobić na dentystę, bo zęby bolały coraz bardziej
Nie będę dokładnie streszczała końcówki, ale w końcu poszli do sądu i syn musiał oddać te 350 tys, które się im należało. I w podsumowani, które zawsze jest na koniec, córka powiedziała '' Tak się cieszę, że rodzice są szczęśliwi. Tatę nie bolą już zęby'' A żona '' W końcu wszystko się ułożyło. Mąż ma zdrowe zęby''

Ogólnie cały odcinek kręcił się wokół uzębienia ojca
O nie, umarłam czemu ja tego nie widziałam .

- Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K.

ToxicSweety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując