Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Zapraszam do wymiany - różności.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 18:46   #3
anoli101
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
Arrow Dot.: Zapraszam do wymiany - różności.....

PODKŁAD ASTOR- PERFECT STAY 24H
Pojemność 30 ml w kolorze 301 - Spf 18. Kupiony niedawno jednak nie trafiłam z kolorem – ubytek testowy.

[ATTACH][/ATTACH]

KOSMETYCZKA - ETUI
Oryginalna czarna kosmetyczka firmy Big Star z Eko - skóry zapinana na zamek. W środku szara podszewka z kieszonką na zamek. Jest dość wąska po otwarciu więc pomieści np. pieniądze , dokumenty czy drobne kosmetyki. Stan idealny nigdy nie używana. Wymiary szerokość 23cm. wysokość 11cm.

[ATTACH][/ATTACH]

PORTFEL CZERWONY
Klasyczny damski portfel firmy Raffaelo wykonany z Eko - skóry zapinany na zatrzask. Z tyłu jest kieszonka . Środek portfela to kieszeń na drobne zapinana na zatrzask. Cztery przegrody na banknoty, dodatkowo jedna zapinana na zamek. Na klapie portfela pięć przegródek Na karty w tym jedna z okienkiem. Oraz mała kieszonka zapinana na zamek na przedzie portfela. Stan określam na bardzo dobry ponieważ nie nosi żadnych śladów użytkowania jedynie na tyle jest mała plamka(widoczna na zdjęciu). Wymiary zamkniętego portfela długość 17cm. szerokość 9cm.

[ATTACH][/ATTACH]

PORTFEL BRĄZOWY
Klasyczny damski portfel firmy Perfekt wykonany z Eko -skóry zapinany zatrzask. Z tyłu kieszonka zapinana na zamek a w niej przegródka. Środek portfela to jedna bardzo duża kieszeń na banknoty w tym siedem kieszonek na karty jedna z szybką i dodatkowe cztery kieszenie. Stan portfela idealny nie używany. Wymiary zamkniętego portfela długość 15cm. szerokość 9cm.

[ATTACH][/ATTACH]

PASEK BIG STAR
Szczerze mówiąc to za bardzo nie wiem jaki to materiał. Uważam ,że jego wygląd i kolor dobrze oddają zdjęcia. Pasek używany w stanie dobrym . Szerokość 3cm. długość 95cm. (bez klamerki) ilość dziurek 14 . odległość miedzy dziurkami ok. 3cm.

[ATTACH][/ATTACH]

PASEK KOLOROWY
Wykonany z Eko - skóry w kolorach beżu , czerni połączonego z różem, dodatkowo pasek jest zdobiony dziurkowanym motywem. Stan określam na bardzo dobry – założyłam go kilka razy. Szerokość 3.5cm. długość 105cm. (bez klamerki) ilość dziurek 8, odległość miedzy dziurkami ok. 2.5cm.

[ATTACH][/ATTACH]

PASEK CEKINOWY
Pasek niezwykle ozdobny w całości wykonany z brązowych cekinów, spód jest z materiału. Koniec został podzielony na mniejsze paseczki po obydwu stronach , które swobodnie będą zwisały . Szerokość ok. 3.5cm. długość 82 cm. (bez pojedynczych paseczków) długość jednego z wąskich paseczków 36cm. Stan idealny nigdy nie noszony.

[ATTACH][/ATTACH]

Moja Wymiana

Edytowane przez anoli101
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:10
anoli101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując