Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 18:16   #977
Lavi92
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Ja właśnie mam na obydwu stopach na małych palcach takie bulwy. Kiedyś bardzo mnie one bolały, jak z nimi chodziłam i szybko je przebijałam (wiem, fuuj), ale ostatnio jakoś przestałam już chyba zwracać uwagę na ból i po 3-4 dniach one same schodzą i nie zostaje czerwona blizna. Tylko ta skórka na tych palcach taka jakby chropowata jest . Ale lepsze niż to wielkie czerwone blizny na kostce i łydce od glanów. No i też nie przepadam za moimi stopami . Takie krótkie, wysokie na podbiciu, same blizny i odgniaty, paluchy takie jakieś grube... A podobają mi się takie chudziutkie, smukłe stópki. No miodzioo
Baardzo zazdroszczę takich pięknych stópek innym dzieczynom.
Ale dziś uzyłam takich plasterków na odciski z takim żelem i działaja super! Bąble znikaja od reki. I przebijac nie trzeba!
Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Ostatnio jak siedzę w jednej pozycji to zaczynają mnie boleć kolana, to nie jest jakiś super mocny ból ale wkurza mnie to bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Co to może być Mam nadzieję, że przejdzie samoistnie
Ja mam tak z jednym kolanem. Bole jak chce je wyprostowac. Nie wiem od czego tak się dzieje...