Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 18:16   #653
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
a ja nie mogę jakoś zasiąść do czytania "Języka niemowląt" chociaż jest bardzo polecana.... może wkrótce... może zdążę , jakbym miała wannę to bym czytała - to było moje ulubione zajęcie - wanna, pianka, książka, oczywiście cieplutka woda w wannie , mnie nie było - a teraz prysznic :bleee:.

powiem Wam że tą książkę to dobrze przeczytać po porodzie jak już się trochę dzidzie pozna, bo tam są podzielone dzieciaczki w zależności od temperamentu i wtedy można fajnie porównać czy się zgadza i dopasować sobie odpowiednie rady

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
andziotku kochana moja pewnie bede miala milion razy wiecej chwil zwatpienia jak juz Zosia bedzie na swiecie, ale dzis po prostu wszyscy sie uparli mi radzic, martwic sie o mnie i w ogole mnei denerwowac, a mnie juz ciezko, ciagle mi cos upada i brakuje mi mojej dawnej energii, nie cierpie czuc sie bezradna ciezka, nieuzyteczna i nie majaca wplywu na to co sie dzieje w moim brzuchu.
ehh dobrze ze jestescie

a chce ktoras mazurka moze? bo mnie juz uszami wychodza...
wiem co czujesz, bo mnie też wkurza to że nie mogę zrobić tyle co kiedyś, a ja nienawidzę się prosić i jak mam czekać aż mężul coś zrobi to mnie skręca, bo on zawsze ma czas na wszystko i wyznaje zasadę "zrobić jak najpóźniej" czyli najpierw przyjemności, a później obowiązki (choć stara się) a ja wolę zrobić i później odpoczywać, więc sama rozumiesz ....

do tego dziś nie mogłam obciąć sobie paznokci u stóp o obcięłam tylko palucha i zrezygnowałam

a mazurka z chęcią zjem

andziot jest offline Zgłoś do moderatora