2011-04-22, 18:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Witajcie,
ja po zabiegu łyżeczkowania Zatrzynanie odchodów się zrobiło i na dodatek wyszło z wymazu, że mam bakterie coli i biorę antybiotyk:/
Przed porodem nie miałam ttej bakterii...może w szpitalu mnie zarazili
Nie wiecie czy można używać pasa poporodowego po łyżeczkowaniu? Byłam dzis u lekarza i zapomniałam zapytać Nie wiem czy ucisk nie spowoduje, że znowu coś tam się zatrzyma, bo teraz lekko krwawię i mówiła gin, że tak ma być bo się oczyszczam jeszcze. Myślałam, że po łyżeczkowaniu już mnie wyczyszczą, że nic nie będzie leciało.
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Cytat:
Napisane przez n.ik.a
iizabelaa już wiem czemu moja Niunia tak mało zjada  to przez żółtaczkę i przez to, że poilismy ją glukozą żeby zeszła. Mąż pobiegł dziś do pediatry (wczoraj byłyśmy na pobraniu krwi) i pani doktor powiedziała, że bilirubina nie jest aż tak wysoka i mamy czekać. Jeżeli nie będzie schodzić mamy po świętach znów zrobić to badanie i z wynikami do lekarza. Pani doktor powiedziała, że odstawić glukozę bo dziecko się tym zasyca i nie chce dużo zjeść mleka  a no i przy żółtaczce maluchu więcej śpią a mniej jedzą 
|
mój Michałek został wypuszczony z poziomem bilurubiny 11,3. Minęło 10 dni i jeszcze trochę żółty jest. Zauważyłam, że właśnie dużo śpi, a inni mówią, że taki on grzeczny zobaczymy jaki bedzie jak żółtaczka zejdzie. W środę do lekarza i zobACZYMY co powie na tą żółtaczkę..
|
|
|