Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-22, 20:40   #1610
Agashia
Raczkowanie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość

nie bardzo oceniać mi U ani P, ale gratuluję przekonania się do lodów!, może następnym razem nie będą to sorbety, ale pyszne i równie zdrowe na mleku
Dziekuje codziennie pewnie nie bede jadla, ale krokiem jest to ze dzisiaj spróbowałam

Cytat:
Napisane przez credo Pokaż wiadomość
Nie, nie jest lepiej i sama dobrze o tym wiesz. Ile razy Ci powtarzaliśmy, że jogurt danio, nawet jesli miałby 1000000 gram nie powinien wystepować sam na żaden z posiłków. Dlaczego nie dorzucisz wiórek koskosowych, truskawek, jabłek, bananów, winogron? DLACZEGO?
Codziennie wstawiasz swoje jadłospisy, codziennie mówimy Ci, że za mało, a Ty codziennie nic sobie z tego nie robisz. Wiesz, że tyje się kilogram jak zje się 7000 kcal? Ty nie jesz 2000. I nie mów, że chcesz przytyć. Bo nie chcesz. Mówisz tylko, że musisz. Zacznij chcieć.
Nie wstawiam codziennie jadłospisów, bo jak jest słaby to wiem ze to nie ma sensu... Dorzucam ale nie zawsze, a wgl niestety nie wszystko lubie z takich rzeczy... I naprawde korzystam z waszch rad, bo sa cenne. Co prawda nie zawsze dobije do tych 2 tys ale chce sie nauczyc dobijac, wiec musze wiedziec co moge itd. A przytyc chce i musze.

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
serio tak jest? dziwne to trochę, bo wiele osób je o wiele wiele mniej (dajmy na to 1500 kcal) i tyje systematycznie nie rozumiem tego kompletnie
No i właśnie ja na tym jak narazie tyje co nie co... a moze zywienie radykalnie sie zmieniło od pocztku tego calego procesu...