2011-04-22, 20:40
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Cytat:
Napisane przez karateczka000
nie bardzo oceniać mi U ani P, ale gratuluję przekonania się do lodów!  , może następnym razem nie będą to sorbety, ale pyszne i równie zdrowe na mleku 
|
Dziekuje codziennie pewnie nie bede jadla, ale krokiem jest to ze dzisiaj spróbowałam
Cytat:
Napisane przez credo
Nie, nie jest lepiej i sama dobrze o tym wiesz. Ile razy Ci powtarzaliśmy, że jogurt danio, nawet jesli miałby 1000000 gram nie powinien wystepować sam na żaden z posiłków. Dlaczego nie dorzucisz wiórek koskosowych, truskawek, jabłek, bananów, winogron? DLACZEGO?
Codziennie wstawiasz swoje jadłospisy, codziennie mówimy Ci, że za mało, a Ty codziennie nic sobie z tego nie robisz. Wiesz, że tyje się kilogram jak zje się 7000 kcal? Ty nie jesz 2000. I nie mów, że chcesz przytyć. Bo nie chcesz. Mówisz tylko, że musisz. Zacznij chcieć.
|
Nie wstawiam codziennie jadłospisów, bo jak jest słaby to wiem ze to nie ma sensu... Dorzucam ale nie zawsze, a wgl niestety nie wszystko lubie z takich rzeczy... I naprawde korzystam z waszch rad, bo sa cenne. Co prawda nie zawsze dobije do tych 2 tys ale chce sie nauczyc dobijac, wiec musze wiedziec co moge itd. A przytyc chce i musze.
Cytat:
Napisane przez moja imaginacja
serio tak jest? dziwne to trochę, bo wiele osób je o wiele wiele mniej (dajmy na to 1500 kcal) i tyje systematycznie  nie rozumiem tego kompletnie 
|
No i właśnie ja na tym jak narazie tyje co nie co... a moze zywienie radykalnie sie zmieniło od pocztku tego calego procesu...
|
|