Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. IX
Wątek: Essence cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 22:53   #210
lejka
Zakorzenienie

Dot.: Essence cz. IX

Cytat:
Napisane przez LeChatBlanc Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś wieeelkie zakupy essencowe.. W końcu zamiast chodzić po sklepach mogę się do matury uczyć
Hehe, mam podobnie, tylko że zamiast się uczyć do matury to mogę w końcu magisterkę spokojnie dokańczać.
A wiecie jak od tego biegania po Naturach przez ostatnie półtora miesiąca mi się kondycja poprawiła? Ostatnio wbiegłam na moje trzecie piętro po dwa stopnie bez śladu zadyszki. Essence dba o moja zdrowie i figurę!

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Zwykle najwcześniej pojawia się na Targówku tzn. w CH Targówek przy Głębockiej - a ty byłaś w tej N na Krasnobrodzkiej, tak? A są tam 2 szafy essence? Bo dawno tam nie byłam i nie pamiętam czy dalej jest jedna czy wstawili już drugą
P.S. I jeszcze jest N na Kabatach
Tak. Są dwie szafy, są nowości i w ogóle ta Natura jest kochana - niedawno upolowałam w niej pasiaka z ItW, ze dwa miesiące temu trąbiłam o pełnym standzie RtP. W innej warszawskiej Naturze takie cudowności to by się rozeszły w trymiga.

Na Głębockiej byłam w środę (mają dostawy poniedziałek, środa i piątek, przynajmniej tak mi pani powiedziała) i nic nie było, więc stwierdziłam że nawet jak będzie dostawa, to pojawi się limitka wyłożona po południu albo jutro. W związku z tym postanowiłam uderzyć na Bemowo. I to był dobry ruch.
lejka jest offline Zgłoś do moderatora