Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-22, 21:54   #711
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Aaaaaa jaka Iga śliczna, słodziutka i w ogóle cudnaaa!!! !!! !!

Dzieci to największy cud tego świata!! Chce mnie już swoje przy sobie..

Artiz
za Murkę Jeździcie po domku?
Dalej przyznaję, że trójkołowa jest śliczna mimo, że ja mam cztero

Anulinka
aż szkoda słów na komentowanie "relacji naszego społeczeństwa na kobiety w ciąży"
Mnie to przez całą ciążę ani razu nie spotkała żadna miła reakcja.. nikt mi nie ustąpił miejsca, nikt nie przepuścił w kolejce, nic nic nic.. Może nie ma co sie skarżyć, bo ogólnie ciążę znoszę dobrze.. ale jednak miłoby czasem nie dusić się tych kolejkach przy kasach

MoniaK ale synuś furek nazbierał Fajnie, że masz Quinny.. ma bardzo dobre opinie.. to chyba ta sama firma co Maxi Cosi.. stąd się orientuję! Super, że tak się wam trafiło

Anula ale ciacha A na trzecim mazurku, tym kajmakowym to co to na środku z polewy? Królik?
Wszystkie mega apetycznie wyglądają
A doła przegoniłaś już? Mam nadzieję, że już dawno sobie poszedł..

Widzę, że o "Języku niemowląt" dziś rozmawiałyście.. ja też mam, ale nie czytałam jeszcze.. wiem, wiem - wstyd!
Dlatego ucieszyłam się jak Andziotek napisała, że dobrze przeczytać juz po urodzeniu dzidzi

Dziewczynki poradzcie mi jeszcze plis, plis w sprawie witamin..
Biorę Femibon, ale już mi się powoli kończy.. jak kupię nowe opakowanie, to nie zdąże zużyć do porodu.. na pewno zostanie.. ale podobno mają przeznaczenie nie tylko dla ciężarnych, ale też i mam karmiących.. Myślicie, że są okej przy karmieniu? Czy może wtedy lepiej jakieś inne witaminki??