Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zatuszować blizny, znamiona, pieprzyki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-23, 08:10   #209
rokitaaa2
Przyczajenie

Makijaż i trądzik.

Witam, Wizażanki. To jest mój pierwszy założony temat.
Mam problem. A mianowicie. Leczę się dermatologicznie od 3.12.2010, mam trądzik. Byłam u dermatologa 14.04.2011, zapisał mi maść SKINOREN. Wcześniej leczyłam się Aknemycinem plus i Acne-dermem. Lekarz postanowił przepisać mi coś słabszego i przepisał właśnie SKINOREN. Na początku po 2-3 dniach trądzik ustąpił, nie miałam ani jednego pryszcza, natomiast tak z 3 dni temu zaczęło mi się coś pojawiać i mam tego dużo teraz na twarzy. Wierzę, że jest to efekt oczyszczania skóry i że ten wysyp minie.
Ale nie o to chodzi. 30 kwietnia idę na 18stkę, boję się, że do tego czasu pryszcze mi nie znikną. I nie wiem co zrobić. Zastanawiam się czy nie pójść do kosmetyczki na perfekcyjny makijaż. (byłam w październiku, ale moja cera dzień po zmyciu makijażu wyglądała jak jeden wielki pryszcz. Pryszcz na pryszczu). I właśnie boję się, że tym razem też tak będzie. Więc drogie Wizażanki, proszę Was dajcie mi jakieś rady jak mam się wymalować, by makijaż nie 'spłynął' i nie odkryły się moje krostki Liczę na Waszą pomoc, rokitaaa2.
rokitaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując