Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-23, 08:20   #738
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Przelatuję Was na szybko przy porannej kawie

Czekamy na wieści od Mazianki i Eweski

Mimbi, bardzo oryginalnie urządzony pokoik Ale wiesz, każda z nas teraz ma porządeczek pod linijkę, a jak już będzie dziecko, to pewnie rozpierdiasz pod sufit będzie, także Ty już masz ten etap wdrożony

Pościel zarąbista! Jest jeszcze druga z marchewami, może nawet Pan Brokuł jest? Na razie mam dwa komplety pościeli, więc styka, ale w przyszłości ta warzywna wersja też wchodzi w grę

Grazin, jakoś pusto tu bez Ciebie, weź no się tam szybko ogarniaj

Lolko, ja też biorę te witaminy, możesz je kontynuować, albo kupić coś innego z większą ilością minerałów, bo ten preparat jakościowo super, ale trochę mało ma w składzie

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

ZOFIA!
nie płacz niedługo bede na stałe

tż pojechał po panele, ciekawe czy sklep otwarty

bo jak nie to zostaniemy z połową przedpokoju na święta a druga połowa to jakiś gruz
haha
nie wiem jakim cudem ale brało nam 9 paneli na nasz mały przedpokoik a liczyoismy to chyba 5 razy z uwzględnieniem wzorów matematyki stosowanej wylkresów statystycznych i excela :P

poza tym kupiłam brzydki i wsiowy materiał na narzutę!
w sklepie mi się podobał, ale jak przyniosłam do domu to mi sie z kanapą babci stasi skojarzył
ale uszyje ją dodam elementy w stylu poduszki i moze jakos to przełkę

wrzuce wam fotki pokoju kiedys
a tymczasem borem lasem życzę wam weeesołych świąt, smacznych jajeczek i mokrego dyngusa (oby nie z powodu odchodzacych wód płodowych )
wracam do sprzątanka

młaaaaaaaaaaaaaaaaaaa