2011-04-23, 22:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
|
gratulacje 
Cytat:
Napisane przez niutka1
Jest teoria, ze dzieci , które sa uzaleznione od smoka potem maja problem z uzaleznieniami np. papierosami , bo nie umieją same rozładowywac stresu i szczerze mówiąc na moim męzu ta teoria sie sprawdza, uważam, że lepiej uczyć dziecko sie samo uspokajać, z pomoca kojącego głosu rodziców, przytulania i innych takich metod radzenia sobie ze stresem bez wspomagaczy. Poza tym jak dziecko płacze to znaczy, że o cos mu chodzi, czegos chce, a wkładając mu smoka do buzi tak jakby zamykamu mu mozliwośc powiedzenia nam, że cos mu nie pasuje, poskarżenia się i to takie proste wsadzic smoka i zamknąc mu buxke, ja wole próbowac sie wsłuchac co ono chce, poprzytulac, ponosić itd...  [COLOR=Silver] chociaz mysle, że awaryjnie mozna podac, ale zazwyczaj dzieci, które nie sa do smoka przyzwyczajone sie np wkurzaja, ze mleko nie leci
|
na szczęście ta teoria się nie sprawdza ani na mnie, ani na moim bracie, którzy bardzo lubiliśmy smoczki 
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
ja generalnie staram się zmieści z kąpielą pomiędzy 19 a 20
pamiętam, ze jako dziecko chodziłyśmy spać po dobranoce czyli o 19:30 
|
u mnie to zawsze było pobożne życzenie mojej mamy, bo chodziliśmy spać kolo 22-23
Cytat:
Napisane przez Montii
a ja wam pokaze mojego brzdaca 
|
śliczny jest 
Cytat:
Napisane przez Montii
Oj to mój w domku 'śmiga' tak jak na zdjęciu body + skarpetki [ dziś, wczoraj ]
dzisiaj 24 C u mnie + pokój skierowany na słońce.. było tak gorąco
Jak jest chłodniej to ubieram półśpioszki albo długi rękaw ma plus cieniutkie spodenki.
kocyka się nie da, od razu skopuje. 
jak zaśnie to przykrywam
mam wrażenie,że on zimnolubny jak ja.. sprawdzam karczek,rączki, nóżki ma również ciepłe
my po szybkiej kąpieli i mały śpi. 
|
u mnie tak samo-pokój bardzo wyeksponowany na słonce, a ze półokrągły, to słonko praktycznie od rana do wieczora, już w lutym było u mnie gorąco. Nadie ubieram teraz w bodziaka plus skarpety i jest akurat cieplutka, a w śpiochach czy pajacu to była mokra,
Cytat:
Napisane przez tajka88
Mielismy wczoraj niezla akcje z niania(a mamy taka z monitorem oddechu)... alarm zaczal wyc.. TZ patrzy na mala a mala sie nie rusza i Tz zaczal ja szturchac... i oczywiscie mala byla ok... tylko temperatura w pokoju byla za wysoka26-27C to alarm wyl... az mnie brzuch zaczal bolec
Jok3r i monti maluszki przesliczne 
|
współczuję
Cytat:
Napisane przez mordka_1985
ja jadłam sernik już nie raz i ok
a dzisiaj u mamy schabowego i mielonego z pieczarkami i tort limonkowy.
A to mój słodziak w 3 tygodniu. Ostatnio dostała spinki do włosów 
|
jaka laleczka z kędziorkami 
m i coś się zrobiło z kręgosłupem w krzyżu, schyliłam się i krzyknęłam z bólu. Nie mogę dłużej stać ani siedzieć. Jeszcze do tego ciągle mnie boa więzadła w kroku
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji pierwszych Świąt z maluszkami 
trzyrazyi-jaka piękna panienka, a jakie ciuszki ma śliczne 
niutka-prawdziwa kobietka z tej twojej córeczki
Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-04-23 o 22:02
|
|
|