Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-24, 12:01   #1639
Elewyn
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

Dzień dobry
Wesołych świąt !!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny tez tak macie że jak o czymś dużo myślicie to wam się to potem śni? Nie lubię tego, bo czasem chciałabym śpiąc nie myśleć o czymś co mnie cały dzień męczy, a tu nawet w śnie to robię
mam tak samo, choć lubię jak cały dzień myślę o czymś pozytywnym i się mi przyśni a potem chodzę zła pół dnia jak mnie ktoś obudzi w najlepszym momencie
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
u mnie tez okropna pogoda

ja jak za dlugo mysle to tez mam czasem o tym sny, a najczesciej mam tak, ze nie przesypiam pol nocy bo mimo ze nie chce juz myslec caly czas przypominam sobie cos nowego
tego to wprost nienawidzę, jak za długo nie umiem zasnąć to potem intensywniej myślę i już mam po spaniu...
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
A teraz mam tak przesuszoną skórę twarzy normalnie na wiór, policzki ciągle suche mimo wklepywania kremu, broda sie łuszczy, okolice nosa i czoło też (ale to akurat od maści) ale policzki
WYglądam tak jakby ze mnie szpachla odpadała, jakby kawałki tapety sie rwały i odpadały, jakby sie ze mnie tynk sypał
mi się dekolt łuszczy mimo iź zrobiłam wczoraj peeling ciała i na dekolt dałam maseczkę nawilżającą