2011-04-24, 12:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Dzień dobry 
Wesołych świąt !!
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
Ej dziewczyny tez tak macie że jak o czymś dużo myślicie to wam się to potem śni? Nie lubię tego, bo czasem chciałabym śpiąc nie myśleć o czymś co mnie cały dzień męczy, a tu nawet w śnie to robię 
|
mam tak samo, choć lubię jak cały dzień myślę o czymś pozytywnym i się mi przyśni a potem chodzę zła pół dnia jak mnie ktoś obudzi w najlepszym momencie
Cytat:
Napisane przez n0emi
u mnie tez okropna pogoda
ja jak za dlugo mysle to tez mam czasem o tym sny, a najczesciej mam tak, ze nie przesypiam pol nocy bo mimo ze nie chce juz myslec caly czas przypominam sobie cos nowego 
|
tego to wprost nienawidzę, jak za długo nie umiem zasnąć to potem intensywniej myślę i już mam po spaniu...
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa
A teraz mam tak przesuszoną skórę twarzy  normalnie na wiór, policzki ciągle suche mimo wklepywania kremu, broda sie łuszczy, okolice nosa i czoło też (ale to akurat od maści) ale policzki 
WYglądam tak jakby ze mnie szpachla odpadała, jakby kawałki tapety sie rwały i odpadały, jakby sie ze mnie tynk sypał 
|
mi się dekolt łuszczy mimo iź zrobiłam wczoraj peeling ciała i na dekolt dałam maseczkę nawilżającą
|
|
|