Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-25, 10:00   #243
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! bardzo podoba mi się wasz wątek i chciałabym się do niego przyłączyć. Mam do zgubienia 3kg, więc stosunkowo niewiele, choć moja sytuacja jest nieco nietypowa. Otóż.. przebywam w szpitalu. Zachorowałam na żółtaczkę i mononukleozę, czuję się już dobrze, choc caly czas jestem pod obserwacją lekarzy. lecz ciągłe odwiedziny znajomych i rodzinki, którzy zawsze zaopatrzeni są w słodkości, nie służą figurze
Wiadomo - nie będę się wielce odchudzać przebywając tutaj, ponieważ to po prostu głupie.. ale po prostu nie będę już pochłaniała takich ilości żelek i innych;P
jeśli chodzi o reguralne posiłki, mam dietę, której się trzymam i która nie szkodzi mojej wątrobie. Są to głównie ciemne pieczywo, nabiał, gotowane warzywa i brokuły, chude mięsko przyrządzone na parze..
Tą zdrową dietę planuję utrzymywać zgodnie z zaleceniami lekarzy - czyli przez pół roku.
Po wyjściu ze szpitala zaczynam też trening - reguralne biegi, jazda rowerem, hula hoop.(w przypadku tego ostatniego skonsultuję się z lekarzem)
Marzy mi się talia osy.. <3
podsumowując - w szpitalu dbam o zdrowie, dużo odpoczywam, trzymam dietę, ograniczam słodkości, na pewno się nie głodzę (!), nie zapominam o nakremowaniu buzi czy ciała po prysznicu.
A po powrocie do domu w zdrowy sposób gubię niechciany tłuszczyk

moim dzisiejszym sukcesem jest oparcie się batonikom kinder bueno, za to wybór kalafiora przyrządzonego na parze (pychotka!) oraz delikatny peeling pod prysznicem i nakremowanie balsamami

wytrwałości, dziewczyny! i wesołych świąt! mokrego poniedziałku
Witam
Zapraszamy do przyłączenia się, jednak najpierw do wyzdrowienia Zdrowie jest ważniejsze niż spadek wagi, dlatego również Ciebie zachęcam do rozsądnego dbania o siebie
Bez wątpienia odwiedziny znajomych, którzy nie zwykli przychodzić z pustymi rękami może być kłopotliwe w powstrzymywaniu się od jedzenia słodyczy Zawsze możesz pozbierać słodkości i jak wyjdziesz ze szpitala obdarować znajomych, albo zrobić rozpustny wieczór z koleżankami i zjeść to wszystko
Co do odchudzania w szpitalu kompletnie się zgadzam, bez sensu odchudzanie, za to ograniczenie słodyczy jak najbardziej ma sens Wszyscy dbają o to byś wyzdrowiała więc dobrze by było gdybyś jadła to, co zalecają lekarze, a o sylwetkę wspólnie zdążymy zadbać Co do Twojej diety to jest to wymarzona dieta dla osób dbających o figurę tak więc działa nie tylko na korzyść zdrowia ale również Twojej sylwetki.

Koniecznie planowany trening skonsultuj ze swoim lekarzem żebyś się nie przemęczyła. Będziemy Cię wszystkie wspierać i trzymać kciuki za powrót do zdrowia i w dążeniu do wymarzonej sylwetki

Gratuluję pierwszej wygranej bitwy z pokusami
Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz i będziesz nam towarzyszyć w drodze do wymarzonej sylwetki Trzymam za to mocno kciuki

Za dbanie o siebie pomimo przebywania w szpitalu, większości pewnie by się nie chciało.

Pozdrawiam ciepło, życząc Wesołych Świąt i owocnego wypoczynku oraz powrotu do zdrowia

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora