Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowe "staraczki" 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-25, 10:25   #1
davincicode
Rozeznanie

Smile

Majowe "staraczki" 2011

Lista staraczek oraz fasolek znajduje się na naszej stronce:

http://www.wix.com/davincicode999/wizazowestaraczki

Witajcie dziewczyny! My z mężem staramy się o dziecko już 4 miesiące i jak na razie nic z tego nie wychodzi, bo za każdym razem pojawia się okres. W tym miesiącu znów go dostałam więc jestem rozczarowana, ale z drugiej strony przeczuwałam, że znów się nie uda. Jednak staram się nie poddawać, dlatego w maju intensywnie zabieramy się do roboty

Może są wśród was i te, które przyłączyłyby się do "majowego starania", bo razem byłoby z pewnością raźniej. Oczywiście dzielmy się tu naszymi doświadczeniami. Być może poczucie wspólnoty w tym samym celu doda nam odwagi i podtrzyma nadzieję, a wtedy będziemy mogły chwalić się udanymi próbami lub też wyżalić, że na razie jeszcze nie wyszło. Najważniejsze jest to, byśmy mogły znaleźć w sobie oparcie. Dzięki niemu wiemy, że nie jesteśmy same ze swoim problemem, gdyż wiele innych kobiet ma identyczny, więc wiedzą co czujemy.

Trzymajmy nawzajem za siebie kciuki a napewno się uda! Maj to miesiąc zakochanych, także nie zapominajmy o romantycznych chwilach spędzonych z partnerem sam na sam. Więcej spontaniczności potrzeba w naszych "staraniach". Dajmy się porwać chwili! Sprawmy, by nasz men poczuł się wyjątkowy oraz że działa na nas jak magnes wtedy i on się odstresuje i o dzidzię będzie łatwiej. A i szalejmy często! Pomyślmy sobie, że nie musi się teraz udać, bo to miesiąc sprawiania sobie nawzajem przyjemności, a nie rutyna i "praca".

Wiele dziewczyn żali się na forach, że nie mogą zajść w ciążę, a gdy już im to się uda, to już na forum nie wracają "by się pochwalić" i pozostali nie wiedzą, co z tą osobą się stało. Dlatego my dziewczyny nie będziemy siebie "olewać" i gdy znajdziemy chwilkę czasu napiszmy co tam u nas słychać!

Ps. To, że do maja jeszcze parę dni, nie oznacza wcale, żebyśmy odkładały "igraszki" na potem

Edytowane przez davincicode
Czas edycji: 2011-07-01 o 12:42
davincicode jest offline Zgłoś do moderatora