2011-04-25, 13:01
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
Napisane przez antii
już czuje że nic dla mnie nie zostanie ...  
|
Zostanie. Ja może liner lakier circus
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
Cytat:
Napisane przez dziewczynka87
Widziałam ostatnio taki róż z seri Basic (w limitowance) - to marka własna (chyba własna) drogerii Schlecker. Kosztował 6,99zł. Nie mam go, więc nie wiem, jaki jest
|
Dzieki Jutro oblookam Nie wiedziałam, że Basic tez ma limitkowanki
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez zzzielona
A po co dwie? Ja w ogóle nie rozumiem tej idei...  Jak były te pudry z Catrice to niektórzy po dwa brali nie wiedząc tak naprawdę co to  . Ja nie mówię tutaj o tych, którzy brali dla kogoś jeszcze, bo to zrozumiałe... ale przecież na rynku co i rusz pojawiają się nowe produkty, a tamte, które miały być takie wspaniałe potem leżą i gniją w szafie, zapomniane i niekochane  . Dlatego ja zawsze kupuję po jednej sztuce  . Bo potem pewnie i tak mi się znudzi, a jeśli nie to kupię kolejną, w końcu te pomadki zostały wprowadzone do stałej oferty  .
|
Tez nie rozumiem. Nie mam niczego po dwie. Chyba, ze jest tak, ze mam jakiś fajny nietypowy kolor lakieru i mi się skończył, to wtedy kupuje następna butelkę.
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez dillingerine
Raczej na podglądaczki 
|

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez chiddy
ja też ją lowe  jedną kupiłam i podprowadziła mi ją mama, dostałam od Tż-ta drugą i podprowadziła mi bratowa  poluję na kolejną
aaaa, wiecie co?!?!!??
MAM BLOSSOMS  Tż zrobił mi niespodziankę!!! Kupił mi wczoraj ostatni puder i ostatnią wodę  Jak dał mi reklamóweczkę z Natury to stwierdził, że czuje się jakby dał dziecku upragnione klocki Lego  tak się cieszyłam, dotykałam, wąchałam i szczerzyłam do tego zęby 
|
O no ładnie. A gdzie tak ogołocił?
|
|
|