Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. IX
Wątek: Essence cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-25, 13:01   #524
mejaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Essence cz. IX

Cytat:
Napisane przez antii Pokaż wiadomość
już czuje że nic dla mnie nie zostanie ...
Zostanie. Ja może liner lakier circus

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez dziewczynka87 Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio taki róż z seri Basic (w limitowance) - to marka własna (chyba własna) drogerii Schlecker. Kosztował 6,99zł. Nie mam go, więc nie wiem, jaki jest
Dzieki Jutro oblookam Nie wiedziałam, że Basic tez ma limitkowanki

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zzzielona Pokaż wiadomość
A po co dwie? Ja w ogóle nie rozumiem tej idei... Jak były te pudry z Catrice to niektórzy po dwa brali nie wiedząc tak naprawdę co to . Ja nie mówię tutaj o tych, którzy brali dla kogoś jeszcze, bo to zrozumiałe... ale przecież na rynku co i rusz pojawiają się nowe produkty, a tamte, które miały być takie wspaniałe potem leżą i gniją w szafie, zapomniane i niekochane . Dlatego ja zawsze kupuję po jednej sztuce . Bo potem pewnie i tak mi się znudzi, a jeśli nie to kupię kolejną, w końcu te pomadki zostały wprowadzone do stałej oferty .
Tez nie rozumiem. Nie mam niczego po dwie. Chyba, ze jest tak, ze mam jakiś fajny nietypowy kolor lakieru i mi się skończył, to wtedy kupuje następna butelkę.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dillingerine Pokaż wiadomość
Raczej na podglądaczki

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
ja też ją lowe jedną kupiłam i podprowadziła mi ją mama, dostałam od Tż-ta drugą i podprowadziła mi bratowa poluję na kolejną

aaaa, wiecie co?!?!!??

MAM BLOSSOMS Tż zrobił mi niespodziankę!!! Kupił mi wczoraj ostatni puder i ostatnią wodę Jak dał mi reklamóweczkę z Natury to stwierdził, że czuje się jakby dał dziecku upragnione klocki Lego tak się cieszyłam, dotykałam, wąchałam i szczerzyłam do tego zęby
O no ładnie. A gdzie tak ogołocił?

wymianka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256
Nowe dorzuty

Blogujemy
http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/
mejaczek jest offline Zgłoś do moderatora