Dot.: FULL STYLIN' - coś czego 'chyba' jeszcze tu nie było
Cytat:
Napisane przez krek
tu nie chodziło o makijaz ? widac ze jednak nie pojmujecie tego kompletnie. chodzilo o pewna awangarde wiec makijaz w tym przypadku nie musi zaskakiwac i szokowac. ja jezdze tu po kazdym ? raczej niektore z was ostro po mnie bo wystawiam tu cos innego niz zwykle i niek azdemu sie to podoba no ale coz kazdemu nie da sie dogodzić.
jak juz to piszcie laski o pomysle a nie o tym czy makijaz zwykly czy nie bo to nie moja robota ja tylko bylem yhmm modelem :p
p.s - nie depilowalem nog jeszcze do tego stopnia mi nie odwaliło :p
|
Ale powiedz mi gdzie tu jest awangarda. Jedyną rzeczą która odróżnia Twój makijaż od innych jest to że zrobiony jest na facecie.
Takie tu już były. A same fotki nie wprowadzają jakiegoś szczególnego klimatu. Bardziej awangardowe byłyby gdyby jakoś pobawić się światłem, no i lepiej bez tych "włosów" Ja ułożyłabym Twoje naturalne jakoś żelem czy coś... na styl jak to kiedyś kobiety układały sobie loczki (albo perukę inną...). Teraz uważam że efekt jest zepsuty i wcale nie robi wrażenia jaki mógłby.
Bez urazy, ale becnie jest zwyczajnie transwestyciarski...
Dorabiasz do swoich makijaży jakieś ideologie... trochę za bardzo się ekscytujesz...I zarzucasz nam brak zrozumienia
Edytowane przez madie
Czas edycji: 2006-09-05 o 12:41
|