Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biale uplawy, ale nie grzybica
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-05, 17:21   #1
gvalca
Przyczajenie

Biale uplawy, ale nie grzybica

Od kilku lat obserwuje u siebie, ze w ciagu okolo 4 dni w miesiacu (zawsze rowno w 4 dni po okresie!!!) pojawiaja sie lekkie uplawy: biale, mleczne, bezzapachowe i NIE SWEDZACE, chyba ze jest bardzo goraco a ja w obcislych spodniach sie gotuje. Wtedy przemieniaja sie w gestsze i zaczynaja swedziec - serwuje im w takim wypadku lactovaginal przez 3 dni i przechodzi. myslalam ze to grzybica - bylam u 2 lekarzy. jeden nawet stwierdzil ze to grzybica i czyms tam mnie leczyl - bez zmian. poszlam do drugiego - zagladnal pod mikroskop i na mniejscu stwierdzil ze grzybica - leczyl i bez znmian. wyladowalam u trzeciej pani doktor - zlecila badania mykologiczne (w kierunku grzybow) w laboratorium , dwukrotne, w odstepie kilkumiesiecznym - ŻADNYCH grzybkow nie wykazaly (a jedno z nich bylo na tym etapie "gorącym, więc swędzącym"). pani doktor stwierdzila, ze taka bialawa wydzielina jest normalna i ze nic zlego sie nie dzieje. chialabym sie upewnic czy to normalne i czy naprawde nie mam sie czym przejmowac. Bede wdziczna za opinie Pana doktora i sugestie forumowiczek
gvalca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując