2011-04-26, 14:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Ja też nie  . Ale myślę, że 60 kg przy 175 cm wzrostu to nie ejst źle i rygorystyczne diety mi nei są potrzebne. 
|
Dobrze jest, pewnie 
Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta
Wiesz, ja wtedy bylam tak zdesperowana, że było mi wszystko jedno - tzn. zależało mi na schudnięciu i naprawdę przykładałam się do diety 
|
Nie no, rozumiem mniej więcej o co chodzi 
Cytat:
Swoją drogą - wiecie jaką miałam akcję? Będąc zawsze chudziną i pchłą, nagle w ciągu 3 miesięcy przytyłam 15kg do dzisiaj nie jestem pewna, dlaczego tak się stało,ale to bylo okropne.
Jestem niska, także u mnie każdy dodatkowy kilogram jest widoczny.
|
Rany 
Ale najważniejsze, ze masz to już za sobą 
Cytat:
Napisane przez astra85
Co do trojkatow to chlopak mojej kolezanki namawiał ja na trojkat i w pewna piekna sobote zrobili impreze na działce, ja z kolezanka go upiłysmy ,az mu sie film urwał a potem ona mu wmawiała ,ze był trojkat ,ze było super itd miałysm niezły ubaw z niego
|
Akcja niezła, ale ja na miejscu tej Twojej koleżanki pewnie pogoniłabym gościa...
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah
Czemu? Daaj spokój. Każdy ma swój świat i swoje kredki, jak ktoś chce iść do trójkąta to czemu Tobie się chce płakać?  ludzie mają rożne podejście do spraw związanych z seksem i ja szanuje każde. Sama bym ze swoim TŻ do trójkąta nie poszła, bo nie chce się nim dzielić  ale gdybym była wolna i pijana... nigdy nie mówię nigdy 
|
Co racja, to racja 
Cytat:
Napisane przez pamfilia
Ostatnio był wątek dziewczyny - dieta 600kcal sobie wymyśliła, i napisała swój jadłospis - kawa z mlekiem, ryż gotowany, batonik 200 kalorii i już ma 600   :roll eyes: 
|
|
|
|