Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 14:27   #2186
szmyrk
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja też nie . Ale myślę, że 60 kg przy 175 cm wzrostu to nie ejst źle i rygorystyczne diety mi nei są potrzebne.
Dobrze jest, pewnie

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Wiesz, ja wtedy bylam tak zdesperowana, że było mi wszystko jedno - tzn. zależało mi na schudnięciu i naprawdę przykładałam się do diety
Nie no, rozumiem mniej więcej o co chodzi

Cytat:
Swoją drogą - wiecie jaką miałam akcję? Będąc zawsze chudziną i pchłą, nagle w ciągu 3 miesięcy przytyłam 15kg do dzisiaj nie jestem pewna, dlaczego tak się stało,ale to bylo okropne.
Jestem niska, także u mnie każdy dodatkowy kilogram jest widoczny.
Rany
Ale najważniejsze, ze masz to już za sobą

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
Co do trojkatow to chlopak mojej kolezanki namawiał ja na trojkat i w pewna piekna sobote zrobili impreze na działce, ja z kolezanka go upiłysmy ,az mu sie film urwał a potem ona mu wmawiała ,ze był trojkat ,ze było super itd miałysm niezły ubaw z niego
Akcja niezła, ale ja na miejscu tej Twojej koleżanki pewnie pogoniłabym gościa...

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Czemu? Daaj spokój. Każdy ma swój świat i swoje kredki, jak ktoś chce iść do trójkąta to czemu Tobie się chce płakać? ludzie mają rożne podejście do spraw związanych z seksem i ja szanuje każde. Sama bym ze swoim TŻ do trójkąta nie poszła, bo nie chce się nim dzielić ale gdybym była wolna i pijana... nigdy nie mówię nigdy
Co racja, to racja

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ostatnio był wątek dziewczyny - dieta 600kcal sobie wymyśliła, i napisała swój jadłospis - kawa z mlekiem, ryż gotowany, batonik 200 kalorii i już ma 600 :roll eyes:
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora