2011-04-26, 13:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Napisane przez P0P70
A mo TZ ostatnio nakrzyczał nie na swoje dziecko. Na swiętach była u nas jego siostrzenica wraz z 3 lenią córeczką. I ta mała byla bardzo zazdrosna. Nawet pare razy uderzyła Oliwkę. Ale jak już pchnęła z całej siły Oliwkę na podłogę to TZ nie wytrzymał i krzyknął. Ale on chyba sie przestraszył że Oliwce coś się może stać. Potem podszedł do małej i tłumaczył jej na spokojnie że nie wolno. A Oliwka sie podniosła i poszła dalej bawić. Ona jest jakaś wytrzymała na ból. Nawet zastanawiałam sie wcześniej czy ona go odczuwa.
Izumi - Twój opis matki bijącej głową dziecka o beton mnie rozwalił. Normalnie fizycznie mnie to zabolało. Jestem w stanie zrozumieć klapsa ale czegoś takiego nie. Dla mnie klaps jest oznaką bezradności rodziców ale takie bicie to po prostu znęcanie sie nad dziećmi.
|
No w takiej syatuacji chyba każdy by tak jak Twój tż zareagował. Nie dziwię się, że się uniósł - bał się o Oliwcie. Musisz mu wybaczyć 
A ta baba.. to owszem - znęcała się nad nim. Biła go ile wlezie, jak wlezie i za wszystko. Biła tak żeby zrobić krzywdę i tyle. Tym bardziej jak pomyślę o synu tego chłopaka.. o małym Pawełku i o tym, że BIJĄ NIEMOWLE DLATEGO ŻE PŁACZE Z GŁODU to aż staram się.... w ogóle o tym nie myśleć. Bo co ja mogę teraz zrobić? A serce mi się kraje ile razy sobie przypomnę 
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------
Cytat:
Napisane przez izazula
Przegapiłam  . Wstyd.
Mam nadzieję że to chwilowe
A nerki ma w porządku ? Koleżanka jako dziecko miała bardzo wysokie ciśnienienie i po badaniach się kazało że to nerka
|
Nerki to miał USG w szpitalu zaraz po urodzeniu, od tamtej pory nie sprawdzane. Jeszcze pisałam laskom, że ręcę mu się trzęsą ostatnio Też nie wiem why
|
|
|