Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 17:06   #4187
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Czesć
W końcu jakiś ruch
To mówię ja, która się nie pokazywała na wątku przez kilka dni

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Wesołego po świętach Ale jeszcze 4 dni i znowu weekend majowy

A ja mam dzisiaj strasznie zabiegany dzień. W pracy jestem dzisiaj do 13.30 i jedziemy z TZ do notariusza akt notarialny podpisywać mieszkanka a potem znowu posiadowka w gronie rodzinnym z okazji moich urodzin to mnie juz mniej cieszy . Miałam nic nie robić ale każdy zapowiedział się na kawę.

Ultra, wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, u mnie ciężko po świętach

Guska gratuluję pierwszej rocznicy, wszystkiego dobrego

Ultraradiola spełnienia marzeń i dużo dużo miłości fajnie, ze już podpisujecie akt

właśnie się dowiedziałam od męża, że ten usłyszał, że mój brat, który dopiero pojechał od nas ma przyjechać z dziewczyną do nas na weekend majowy.... czy ludzie są naprawdę tak ograniczeni, żeby nie myśleć i utrudniać innym życie? mam nadzieję, że jednak nie przyjedzie

lecę załatwiać sprawy bankowe....
Certi, mam nadzieję, że jednak nie dojdzie do tej wizyty

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej ja już po wizycie, mój bąbel jest już coraz większy bo ma aż 24 mm, rosnie jak na drożdżach słyszałam serduszko i widzialam jak sobie tam w brzuszku fika i macha raczkami i nóżkami gin stwierdził że wszystko ok i nie ma powodu do niepokoju dostałam kolejne 3 tyg zwolnienia
A co śmieszniejsze to schudłam matko jadłam jak jakiś prosiaczek w te święta a pani mi mówi że schudłam prawie kilogram
Magolina, cieszę się, że wszystko w porządku
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora