Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 17:08   #3050
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Jaki świat maly

Przegladam stare wątki i w ostatnim znalazłam Twoje zdjęcia, wyglądasz genialnie
Dziękuję Ostatnie dodałam jakoś tydzień temu z zoo
Ale mi się niestety trochę ostatnio grzeszyło, więc dlatego tylko tyle zrzuciłam od listopada. Normalnie byłoby dwa razy tyle.
I mam nadzieję do wakacji zrzucić jeszcze 10kg
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Także zaczynam od jutra, ale przygotowana jak do egzaminu

W skrócie: otręby, woda, jak najwięcej mięsa, nabiał do 1kg dziennie (włącznie z mlekiem), jogurty jako sos (nie samodzielnie), proporcje T+W<B i od siebie mogę polecić przepisy na babkę piaskową, ptasiankę i gyrosa Moje trzy ulubione rzeczy. Trzeba jeść jak najwięcej, w miarę często (co kilka godzin) i "więcej niż 1 jajko jako posiłek" (czyli posiłki mają być normalne, nie ograniczamy ilości). A na dniach PW jak najwięcej warzyw.
Co do jajek to niby są jakieś ograniczenia, ale ja wcinam kilka razy w tygodniu po 4szt na śniadanie
Jak nie ma zastojów (od II fazy) to możemy sobie zjeść raz czy dwa w tygodniu deserek Satino 0%. A najlepiej zrobić Nutelkę, ale to już nie za często.

Gyros jest naprawdę pyszny - chcesz przepisa?

I jaki tryb przyjmiesz na II fazie? Ja mam 5/5.

Aaa! I jeszcze: najlepiej z nabiału jeść chude twarogi (20/100g białka) i serki wiejskie lekkie, a dopiero później jakieś jogurty itp (choć jest jeden jogurt, który możemy jeść normalnie, nie jako sos, ma dobre proporcje - "Maćkowy Zero").

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-04-26 o 17:12
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora