Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam Sponsora
Wątek: Mam Sponsora
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 18:17   #311
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Dot.: Mam Sponsora

Cytat:
Napisane przez MichalAniol Pokaż wiadomość
Witam Drogie Panie,
mam wrażenie, że w tej wymianie opinii brakuje stanowiska drugiej strony. Czyli czterdziestokilkuletniego mężczyzny. Postaram się tą luke zapełnić..
Staracie sie zgłębić motywację"sponsora", ale coś mi mówi, że możecie byc od niej bardzo, bardzo daleko. Od seksu sie mogło zacząć. 40-letni facet, mąż z długim stażem niekoniecznie musi byc juz atrakcyjny dls swojej żony. Albo seks z nim już nie budzi takich emocji jak kiedyś. A dla faceta seks jest ważny. Jeżeli kobietę, którą kocha, stale "boli głowa", to może sie przestawic na tryb "seksu bez uczuć". Czyli skoro nie ma żarcia w domu, idziemy do restauracji. Możecie kląć na nas, możecie siędziwić niepomiernie, ale faceci potrafia traktować seks w oderwaniu od kobiety, z którą go uprawiają. Stąd też tak duży wysyp ogłoszeń typu "zansposoruję". I to jeszcze nie jest problem.
W tej sytuacji sprawa poszła nieporównywalnie dalej, facet zobaczył w tej dziewczynie coś, czego nie może dostrzec w swojej żonie. Nie wiem co to jest, zainteresowanie jeog osobą, radość życia, młodość. I to go zaczyna pochłaniać. Dlatego sie stara. Co wcale nie znaczy, że chce odejść od żony, chociaż takiego scenariusza nie należałoby wykluczyć.
Co z tym zrobić.? To zależy od autorki wątku.. Jeżeli jednak nie jest zainteresowana tym panem, to należałoby pewnie zerwać jak najszybciej i poszukać sobie innego sponsora. Bo sytuacje tego typu mają tendencje do komplikowania się.

Aha.. i nie warto tutaj silić się na jakąkolwiek ocenę moralności postępowania Jej czy Jego. Ich życie, ich problem. Żona tego Pana zapewne też nie jest bez winy. Ale dopóki nie krzywdza nikogo innego poza ewentualnie sobą, nic nam do tego. A może wręcz kiedyś będą dzięki tej sytuacji naprawdę szczęśliwi?
A ja to Cię zgłoszę jako klona.
Tak żeby sprawdzić, czy dobrze trafiłam.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując