Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 19:58   #2894
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Witam po świętach
Jakoś szybko minęły, to dosyć nudno, moje siostry były na weselu, do dziadków na wieś nie jechaliśmy, byliśmy tylko na śniadaniu u teściów a na obiadek u drugich dziadków, a w poniedziałek mieliśmy dzień relaksacyjny
Agnieszka ale masz piękny brzuszek, ja jestem w 21 tyg i nie mam w połowie takiego co Ty, w ogóle każdy mi mówi, że jak na połowę ciąży to prawie nie widać brzuszka, (dziś spotkałam znajomych i sami nie zauważyli, a jak powiedziałamże juz 21 tydz to że mam malutki bardzo brzuszek) tylko, że przytyłam, a od początku ciąży przybyło 3-4 kg, to przecież nie tak dużo ehhh
Natka, Maronelle kurujcie się biedulki. Ja ostatnio dosyć często siedziałam do wieczora na dworze, muszę się pilnować, żeby jakiegoś choróbska nie załapać
Ale dziewczyny powiem Wam poczułam w niedzielę pierwsze ruchy . Nie są to takie kopniaki jakie Wy już tu opisujecie, tylko takie delikatne,przelewanie ale w końcu się doczekałam
Dziewczyny a wy znowu o grillowaniu, narobicie tylko smaka
Na szczęście w weekend jedziemy na działkę do dziadków, zjeżdża się cała rodzinka to będzie pewnie niezła wyżerka. Ciekawe co powiedzą jak mnie zobaczą, bo ostatni raz się widzieliśmy na Boże Narodzenie, mam nadzieję, że same komplementy

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora