Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. IX
Wątek: Essence cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 19:23   #812
goooosienka
Zakorzenienie

Dot.: Essence cz. IX

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Ktoś pytał o Gliwice:
W Katonie jest wielkie nic, byłam tam w piątek co prawda ale nie sądzę, żeby coś się zmieniło od tego czasu-nowości brak, przyszła limitka Whooom Boooom, ostatnio było tam jeszcze całe praktycznie nietknięte Eclipse, panie oczywiscie o nowościach nic nie wiedzą...
w Forum w Naturze nowości już są-dzwoniłam tam dzisiaj i pani powiedziała, że przyszły, ale nie sprzedają ich jeszcze ponieważ mają jakiś problem z kasą czy komputerem i nie moga powprowadzac kodów czy czegoś tam-pani określiła to jako katastrofe-widać było, że sama chyba by coś kupiła i ją mierzi, że nie może
w Zabrzu w Platanie w Naturze nowości również są, ale tam Panie są po prostu skrajnie leniwe i od piątku im się nie chciało ruszyć tych kartonów w dostawą, dzisiaj jak tam byłam z koleżanką to Pani nam pokazała dwa kartony, w których było kilka nowości z drugiej szafy (lakiery te na magnes itp) ale reszta powiedziała, że niestety one to muszą wypakować i mamy wpaść kiedy indziej...koleżanka była wytrwała i tam wróciła po południu ale nowości dalej nie były wypakowane, także tej Naturze podziękujemy..
Brawa dla wytrwałej koleżanki Tak naprawdę to ona tam nie wróciła, ale zadzwoniła po Essencomaniaczkę z klasy, i razem koczowały pod naturą do 14.

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora