Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 19:58   #2174
tajka88
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

MOJA CORECZKA MIALA DZIS PIERWSZY RAZ KOLKE OD 18 DO 19.30 PLACZ NIEDOZNIESIENIA. ROWEREK NIE POMAGAL MASAZ BRZUSZKA TEZ NIE, NOSZENIE NA PRZEDRAMIENIU TEZ NIE... JA PLAKALAM I ONA... JAK TAK MA BYC CODZIENNIE TO NIE DAM RADY....

DZIEWCZYNY KTORE MAJA DZIECIACZKI Z KOLKAMI!!! CZY KOLKI SA CODZIENNIE?? CZY MACIE JAKIES SPOSOBY ZEBY TEMU ZAPOBIEC, ALBO SPOSOBY NA ZLAGODZENIE ATAKU KOLKI??JAK DLUGO TRWAJA KOLKI??:confuse d:

gdzies przeczytalam ze kolki zaczynaja sie pod koniec 3 tygodnia zycia... moja mala ma 3 tygodnie i 3 dni...

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

dodaję zdjecia
1.mój synek z tż
3 u mamy
4. moja mała żabka
5.pierwszy spacerek
Maly slicznosci
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cudna

Ja dużo wietrzyłam i smarowałam tylko swoim mlekiem i jest ok
Wstawiam zdjęcie mojego uśmiechacza Tak się ładnie śmiał do mamusi dzisiaj przy przewijaniu Lubi jak się do niego gada Dzisiaj kończy 8 tygodni
juz taki duzy

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
moja Nadunia pierwszy raz w sukieneczce
przeslodka

ja chce zeby juz u nas w domu nikogo nie bylo poza mna i tztem, bo jakos gorsza atmosfera miedzy nami jest... moja mam a jutro wylatuje a tzta mama 7 maja...
bede wtedy lepiej sie czula w opicece nad dzieckiem i robila co chce a teraz niby jest ok i tesciowa spoko, ale jednak 'obcy ' w domu...

zalaczam zdjecie moich 2 milosci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lenka z tatusiem.jpg (36,1 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez tajka88
Czas edycji: 2011-04-26 o 20:39
tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora