2011-04-26, 20:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
mrowak- widzę Cię a ja nadal nie widziałam roczkowych fotek Gabi  Popraw się!!
|
Cytat:
Napisane przez evitka21
mrówa, widzę cię. Jak ząbki gabi?
|
ja tu jestem codziennie i czytam
a nie pisze, bo jakos odpadlam gdzies po drodze-lakoniczne tlumaczenie wielu z nas-wiem, ale w koncu i na mnie padlo.
ZZąbki Gabrysi nadal w stanie 5, ta goraczka, o ktorej kiedys pisalam okazala sie byc trzydniowka i z zebami niewiele miala wspolnego, noce nadal srednie, ale lekko lepsze niz jeszcze miesiac temu-wygladam teraz jak pol zombie, a nie cale.
Jakas taka oklapnieta jestem...nawet nie potrafie sie zebrac do kupy i znalezc fajnej mety na majowy weekend i jak tak dalej pojdzie to sie okaze, ze juz minal.
Święta wlasciwie bardziej nas zmeczyly niz daly szanse odpoczac, bo ku mojemu wielkiemu zdziwieniu i chyba rozczarowaniu okazalo sie, ze zarowno u mnie jak i u TZta w domu (tam w mniejszym stopniu, ale jednak) Gabrysia zajmowalismy sie tylko i wylacznie my-ja i TZ. Nikt jakos nie wpadl na to, ze chetnie odsapniemy, napijemy sie spokojnie herbaty czy zjemy cokolwiek goracego, a nie letniego, nie mowiac juz o pojsciu z nia na spacer czy popilnowaniu jej u mnie na ogrodku gdzie latala jak opetana (na 4 oczywiscie). Umeczylismy sie tak, ze stwierdzilismy ze nie damy sie wmanewrowac wiecej i swieta w rozjazdzach-pojedziemy w jedno miejsce, a drugie jak chce to zapraszamy do nas. Ciesze sie ze juz po swietach.
Dziewczyny, ktore nie maja nikogo do pomocy przy maluchach (zadenj ciotki, babci, kolezanki, siostry, kuzynki) ja nie wiem jak to robicie, ale ja w dni kiedy nie przychodzi do nas opiekunka ,a Gabryska jest marudna to wieczorem wpadam na sciany.
Zamowilam wczoraj wozek, w ciemno, jak dojdzie to powiem jak sie sprawdza.
Asiulek, a jak Twoj DOT? I dzieki za sms'a Moze sie zmobilizuje w koncu z tymi zdjeciami, ale nie cierpie zmniejszac, bo po 10 razy to robie i zawsze cos nie wyjdzie.
I wiem, ze wpienia Cię Twój wyglad, ale ja zazdroszcze-takiej figury nie mialam chyba nigdy.
Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2011-04-26 o 20:12
|
|
|