Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 20:25   #266
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)

PO MIESIĄCU...

Po miesiącu opisywania swoich zmagań z własnymi słabościami, opisywaniu ćwiczeń, posiłków, swojej pielęgnacji dobijamy końca tego wątku No trochę smutno, prawda?

Wątek przyciągnął wiele wizażanek, które zechciały ze mną walczyć ze słabościami, boczkami, tłuszczykiem, kilogramami, lenistwem i za to Wam dziękuję
Naprawdę chce się pisać, gdy się widzi, że są osoby, które chcą wspólnie dążyć do wymarzonej sylwetki, ujawniają się, wdają w dyskusje i wspierają
Dlatego postanowiłam utwrzyć bloga o tej samej tematyce ! Nie wiem czy znajdą się chętne do czytania mojego bloga, obserwowania moich postępów, zakupów kosmetycznych, grzesków i rygoru Być może... Dlatego na dobry początek utworzyłam już adres Będziecie mnie mogły znaleźć kochane tutaj:

http://packrulo.blogspot.com/

Narazie nic tam nie ma, ale już niebawem Zaczęłyśmy wspólnie dietować, ćwiczyć, dbać o siebie, szkoda aby nasze kółko wzajemnej adoracji zniknęło

Cieszę się, ze trafiłam na konkurs rossmanowski, bardzo się cieszę, ponieważ mogłam wreszcie z kimś się podzielić swoimi doświadczeniami, przeżyciami oraz wiedzą. Mam nadzieję, że się nie poddacie, jak ja się nie poddaję od listopada, przy czym mocno trzymam za Was kciuki By i dla Was dbanie o sylwetkę stało się elementem codziennego życia

Po miesiącu:
- jestem szczuplejsza (w pupie i udach)
- przyrosło mi trochę mięśni- zwłaszcza w łapkach
- moje włosy są zadbane i bardziej lśniące z dnia na dzień
- moja skóra jest super gładka
- czuję się znacznie lepiej
- jestem zmobilizowana do napisania pracy licencjackiej
- poznałam wiele sympatycznych wizażanek

Dziękuję

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora