2011-04-26, 20:29
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Napisane przez evitka21
Izumi, dziękuję za miłe słowa.
Ciągle mam ci to napisać i ciągle zapominam- michaś jest mega podobny to twojego TŻ (ale to na pewno wiesz  )
Lwa chcę sprzedać, bo nie mam na niego miejsca, a młoda średnio nim zainteresowana. Koleżanka mi przywiozła z anglii, ale chcę puścić dalej i nie wiem za ile- na all są podobne i w bardzo rozbieżnych cenach wystawiają.
A propos allegro właśnie sprzedałam zestaw zabawek grzechotek i takich tam rożnych, którymi się lenka już nie bawi za 104zł! liczyłam na jakieś 30... 
|
104zł NIEŹLE Lew wygląda naprawdę fajnie, myślę że jak jest dobrze wykonany to możesz spróbować jakiejś wyższej ceny. W razie czego wystawisz drugi raz 
A co do TŻ i Miśka. To zdania są BARDZO podzielone, miło usłyszeć kolejną opinię! Na razie jest 50/50% do kogo podobny.
Chociaż ja dziś zauważyłam, że jak się bardzo z czegoś cieszy to robi taką samą minę jak ja - taki diebełek psychopata 
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
Cytat:
Napisane przez mrowak
Moze sie zmobilizuje w koncu z tymi zdjeciami, ale nie cierpie zmniejszac, bo po 10 razy to robie i zawsze cos nie wyjdzie.
|
Jakim programem zmniejszasz? Bo w photoshopie można sobie "akcję" zrobić, że później tylko w tą akcje klikasz i wszystko się samo robi, łącznie z zapisem w wybranym wcześniej folderze ...
A tak BTW. ELO MRÓWCIA! Nice 2 C U again
|
|
|