Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 20:29   #547
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
Izumi, dziękuję za miłe słowa.

Ciągle mam ci to napisać i ciągle zapominam- michaś jest mega podobny to twojego TŻ (ale to na pewno wiesz)

Lwa chcę sprzedać, bo nie mam na niego miejsca, a młoda średnio nim zainteresowana. Koleżanka mi przywiozła z anglii, ale chcę puścić dalej i nie wiem za ile- na all są podobne i w bardzo rozbieżnych cenach wystawiają.

A propos allegro właśnie sprzedałam zestaw zabawek grzechotek i takich tam rożnych, którymi się lenka już nie bawi za 104zł! liczyłam na jakieś 30...
104zł NIEŹLE Lew wygląda naprawdę fajnie, myślę że jak jest dobrze wykonany to możesz spróbować jakiejś wyższej ceny. W razie czego wystawisz drugi raz

A co do TŻ i Miśka. To zdania są BARDZO podzielone, miło usłyszeć kolejną opinię! Na razie jest 50/50% do kogo podobny.
Chociaż ja dziś zauważyłam, że jak się bardzo z czegoś cieszy to robi taką samą minę jak ja - taki diebełek psychopata

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Moze sie zmobilizuje w koncu z tymi zdjeciami, ale nie cierpie zmniejszac, bo po 10 razy to robie i zawsze cos nie wyjdzie.
Jakim programem zmniejszasz? Bo w photoshopie można sobie "akcję" zrobić, że później tylko w tą akcje klikasz i wszystko się samo robi, łącznie z zapisem w wybranym wcześniej folderze ...

A tak BTW. ELO MRÓWCIA! Nice 2 C U again
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora