Raczkowanie
|
Dot.: Lekka,zgrabna i powabna - moje triki na piękną figurę
Dziś rano mąż przeglądał mój mini-blog,który tu prowadzę ,w celach orientacyjnych i z czystej ciekawości też.Moim wielkim zaskoczeniem była jego reakcja - właśni teraz wrócił do domu i przywiózł mi "mały prezencik" - otwieram,a tam...nowa seria kosmetyków AA Modelowanie ciała!Ależ się ucieszyłam A On powiedział,że nie zdawał sobie sprawy,że to "całe odchudzanie" jest dla mnie tak ważne,a po przeczytaniu moich notek wywnioskował,że warto mnię wspierać w moich dążeniach do upragnionego celu
O tej serii AA czytałam wspaniałe recenzje,a teraz,dzięki mężusiowi,osobiście przekonam się o ich działaniu!Otóż w zestawie dwa kosmetyki:
Żel modelujący sylwetkę efekt w 14dni - wyszczuplanie i ujędrnianie,polecany po ciąży i w okresie odchudzania się.Producent zapewnia iż stosowanie żelu przynosi efekty porównywane do zabiegu liposukcji,stymuluje spalanie tkanki tłuszczowej,pobudza mikrokrążenie ,koryguję kształt pośladków,wyszczupla i ujędrnia brzuszek,wygładza skórę - niezle się zapowiada
Serum Antycellulitowe efekt w 14dni - ujędrnianie i redukcja cellulitu,polecany dla osób z nadwagą oraz tendencją do wahań masy ciała,do skóry z cellulitem lub skłonnością do jego powstawania.Spala tkankę tłuszczową,drenuję,popraw ia sprężystość skóry,odbudowuje kolagenową strukturę,likwiduje cellulit,redukuje tkankę tłuszczową,ujędrnia i nawilża.
Już się ciesze na tę "zapowiedz",wszystko to,czego potrzebuję,skończę stosować kosmetyki Tołpa i wezmę się za AA,jak walczyć,to na całego
Wsparcie naszych blizkich jest bardzo ważne,dodaje więcej motywacji,bardziej zachęca.Również ważny jest relaks i zero stresu,zdrowy sen i pozytywne nastawienie - to wszystko,razem ze zdrową dietą,ćwiczeniami,kosmety kami,staje się mocną bronią w walce,a potem utrzymaniu świetnej formy,dobrego zdrowia,szczupłej sylwetki,czyli aby być lekką,zgrabną i powabną!!!Pamiętajcie o tym zawsze
Dziękuję Wam,Kochani,ze byliście ze mną,odwiedzaliście mój mini-blog,pisaliście miłe słowa i uwagi,bardzo ciesze się,że mogłam zrobić coś,co posłuży Wam i spodoba się!!!Jesteście wspaniali
P.S. A oto my,ja - "lżejsza" w ciągu miesiąca o 5kg oraz moja Wika,"cięższa" w ciągu miesiąca o 2kg - zdrowa dieta nam służy
|