Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 21:46   #2177
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

MArsylia, Gratulacje !!!!!

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cudna

Ja dużo wietrzyłam i smarowałam tylko swoim mlekiem i jest ok
Wstawiam zdjęcie mojego uśmiechacza Tak się ładnie śmiał do mamusi dzisiaj przy przewijaniu Lubi jak się do niego gada Dzisiaj kończy 8 tygodni
Tity, ale słodziak

iza, współczuje!!!
u nas dziś cisza wieczorem ale duzo małą masowałam po brzuszku w ciagu dnia i dawałam kropelki i było wyraźnie slychać ulge dla Niej

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
MOJA CORECZKA MIALA DZIS PIERWSZY RAZ KOLKE OD 18 DO 19.30 PLACZ NIEDOZNIESIENIA. ROWEREK NIE POMAGAL MASAZ BRZUSZKA TEZ NIE, NOSZENIE NA PRZEDRAMIENIU TEZ NIE... JA PLAKALAM I ONA... JAK TAK MA BYC CODZIENNIE TO NIE DAM RADY....

DZIEWCZYNY KTORE MAJA DZIECIACZKI Z KOLKAMI!!! CZY KOLKI SA CODZIENNIE?? CZY MACIE JAKIES SPOSOBY ZEBY TEMU ZAPOBIEC, ALBO SPOSOBY NA ZLAGODZENIE ATAKU KOLKI??JAK DLUGO TRWAJA KOLKI??:confuse d:

gdzies przeczytalam ze kolki zaczynaja sie pod koniec 3 tygodnia zycia... moja mala ma 3 tygodnie i 3 dni...

Maly slicznosci
juz taki duzy

przeslodka

ja chce zeby juz u nas w domu nikogo nie bylo poza mna i tztem, bo jakos gorsza atmosfera miedzy nami jest... moja mam a jutro wylatuje a tzta mama 7 maja...
bede wtedy lepiej sie czula w opicece nad dzieckiem i robila co chce a teraz niby jest ok i tesciowa spoko, ale jednak 'obcy ' w domu...

tajka, moja mała ma kolke. dzis był dzień bez....
czasami jak tak bardzo mocno płacze/krzyczy to i mnie to dopada, ale staram sie jak najwięcej małej pomóc.
masuje (nie tylko w momencie ataku, ale czesto w ciągu dnia), robimy rowerek, przytulam, całuje, właczam suszarkę i kieruje ciepły strumień na brzusek I daje kropelki.
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora