Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 21:59   #776
Mutny
Zakorzenienie

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

fajny!
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Laski laski
...w święta T przyjechał do mnie z tatą...
...oświadczyć się...
...ale...
...zapomniał pierścionka
jedyne co udało mi sie wówczas powiedzieć to " Ty ofiaro losu..."

normalnie nie uwierzylabym w to, gdyby nie to, że oznajmił to jego ojciec i to na poważnie

k***a nie wiem co o tym/o nim myśleć
i nie wiem, czy dalej jestem (prawie) narzeczoną, czy narzeczoną
nie mogę, dobry jest hehe widać mocno się przejął ale na pewno będzie replay

przeszukałaś już domek?

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Anannke no wlasnie moj tata jak sie dowiedzial ,ze zamowilismy sale na 2013 to lagodnie mowiac sie zdenerwowal ,mial wyrzuty ,ze tak pozno ,ze sie tak przeciagamy ,ze nam bokiem ta kawalerka wyjdzie itd.itp.pomijam fakt ,ze mnie cholernie wkur... i mam wszystkiego dosc,a najbardziej rozbrajajacy jego tekst to ,ze za 2 lata to on juz nie bedzie zyl.Potem u babci to samo ,ze babcia za dwa lata nie bedzie zyc,potem wujek sie pyta i mowie 2013 na co on ,ze w 2013 to juz anielski orszak mu bedziemy spiewac.To jest wlasnie moja popierd..rodzina!.A moj tz mowil ,ze nie ma kasy ,ze robil remont i teraz jeszcze ma w tym roku wydatek z przylaczem wody i dopiero odkladanie na wesele sie zacznie.A nie chce slyszec o malyM weselu ,chyba ,ze slub cywilny = skromne przyjecie i powiedzial,ze mozemy wziac sLub cywilny wczesniej.Ojciec chodzi obrazony ,a ja chyba sama nie dotrwam do tego slubu majac taka rodzine
nei przejmuj się ojcu, powiedz, że nie ma tak lekko i za 2 lata jeszcze będzie żył (ja bym przynajmniej tak odpowiedziała na takie teksty ) Jeszcze jest jeden zamykający argument: "Wyskakuj z kasy na wesele, to będzie szybciej"
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

o jaaa... wlasnie wpadlam na kawalek w "usta usta" i chyba Rozdzce sie odechcialo grac, bo wlasnie jej bohaterka zmarla...
no własnie, też to widziałam spłakałam się jak bóbr na tym :beksa:
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Idę spać, jutro pierwszy dzień w nowej pracy (tzn w nowym wydziale w tym urzędzie), więc wypada się nie spóźnić a potem jeszcze szkoła

Dobranoc
Powodzenia trzymam kciuki

A ja dzisiaj skończyłam poprawiać ten licencjat wreszcie, jutro zaniosę promotorowi mam nadzieję, że nie bedzie miał wielu uwag

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora