2011-04-26, 22:50
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez kaska87
ale durny ten odcinek był, widzę że nie tylko ja się pobeczałam jak bóbr  a P. mnie pocieszał "to tylko film" ale w życiu też się tak dzieje
mam obrączki są  wszystkim się podobają 
|
niestety, ale tak się dzieję mam taki przypadek w rodzinie ;(
Cytat:
Napisane przez booziaczek
To tak najpierw był wspolny grill u łobuza tak o 17 przyjechały moje dziewczyny i mnie porwały zawiazały oczy i wywiozły na miejscu okazalo sie ze czeka na mnie w meksykańskim stylu striptiz:P  potem wnieśli tort w kształcie fallusa ze sie tak wyraze  potem zaczełysmy drinkowac i szykowac sie do wyjscia w miasto  przebrały mnie za mała dziewczynke z kokardkami na kucyach i takim duzym lizakiem  do tego kazda miała z nas koszulke ja 2 stronna z jednej był napis "girls go wild" z drugiej"za tydzień będę płakać"w kulbie czekał na nas własciciel dostałysmy lożę dla vip-ów a ja mrygajaca królicze uszka  i kartke z 10 szalonymi rzeczami które mam w ta noc wykonac... a jak je wykonalam to na parkiecie odpalono kolorowe race cos podobnego jak w tortach te fonttany tylko ze wieksze i zaczło strzelac tuby z konfetti,serpentynami i brokatem  a potem zabawa do rana:P to tak w skrocie
|
łoooo matko postarały się dziewuchy... Chociaż ja osobiście tych zadań bym nie wykonała (mam nadzieję, że świadkowa nic takiego mi nie wymyśli )
Wspomnienia będziesz miała nie złe 
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
A będzie kolejny sezon "Usta usta" ? 
|
nie to był ostatni. Ostatni odcinek też jest płaczliwy i pełen niespodzianek...
Cytat:
Napisane przez kaska87
P. porobił foty obręczy, ale są strasznie wypalcowane-no co, nie chciałam  wrzucam jeszcze fotę ze stronki jakie wynalazłam
na żywo wyglądają o wiele lepiej, ale nie mamy niestety takiego super aparatu by zrobić fajne focie
|
łaaaaałłłł bardzo w moim guście! będziemy mieli podobne, na początku myślałam, że to te same też będą miały bok ścięty i dwukolorowe złoto 
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Wiecie może kiedy jest powtórka Bitwy na głosy i X Factor? 
|
bitwy nie wiem bo nie oglądam, a x factora chyba w sobote, ale w każdej chwili możesz obejrzeć na vod.onet.pl
|
|
|