Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 10:38   #2108
krolowa zurawin
Zadomowienie

Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL

to i ja się wypowiem
trądzik leczę od jakiś 4 lat,ma on dość łagodną postać... dlatego zazwyczaj idę do dermatologa ,on mi coś zapisuje i nie umawia na następną wizytę... i tak to trwa i trwa... wcześniej brała Unidox i pamiętam,że po 3 tygodniach było cudnie! z maści dużo już testowałam: Epiduo,Skinoren,Zineryt,D ifferin,Duac,Clindacne...
i w sumie ciężko mi stwierdzić co naprawdę działało. znaczy Zineryt pomagało,to wiem... a Epi podrażniało.
Postanowiłam kolejny raz spróbować i wybrać się prywatnie do derm... (90 zł za wizytę...) dokładnie to było 30.03 i dostałam Tetralysal,coś osłonowego a do smarowania Zineryt. Na początku brania wydawało mi się,że rzeczywiście działa... później na chwilę zwątpiłam i teraz widzę że znów jest ładniej z dnia na dzień Dawkę mam 300 raz dziennie, do kontroli idę w połowie maja. Lekarka wydaję się kompetentna ,mówiła o filtrach ,ogólnie wszystko tłumaczyła. Do mycia twarzy używam łagodnych rzeczy,hydrolatu z BU i maluję się minerałami,obowiązkowo filtry
krolowa zurawin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując