Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie lubię głośnych, hucznych imprez... Czy to źle idąc na studia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-27, 17:39   #2
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Nie lubię głośnych, hucznych imprez... Czy to źle idąc na studia?

Cytat:
Napisane przez Maaja Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Mam dokładnie 17,5 lat Za półtora roku idę na studia.. Myśle o Krakowie. No ale mam taki mały problem otóż nie lubię głośnych, hucznych imprez, które kończą się leżeniem na stole (albo pod) połowy gości, nie przepadam też tańczyć. Chcę iść na studia, poznawać nowych ludzi, spędzać z nimi czas ale.. nie wiem dlaczego wydaje mi się, że jak na studia to każdy w wolnym czasie impreza, pijaństwo itp.. Chciałabym np. spędzać czas z ludźmi może od czasu do czasu na jakiś spokojniejszych domówkach, w kawiarni, na zakupach itp.. Nie lubię chodzić do klubu na dyskoteki, nienawidzę widoku pijanych (często też wymiotujących) ludzi...
I moja obawa jest taka, że znajdę znajomych którzy właśnie w podobny sposób będą spędzać czas.. co gorsza przeraża mnie że moje przyszłe współlokatorki robiłyby w każdym wolnym czasie imprezy Nie mam nic przeciwko od czasu do czasu. Nie chcę też być traktowana jako odludek, który nie ma poczucia humoru bo tak nie jest. Potrafię się śmiać, bawić i spędzać fajnie czas ale nie koniecznie w klubie z alkoholem w ręce. Dodam może jeszcze, że nie pije alkoholu, jakiś czas temu spróbowałam ale nie odpowiada mi to, jakoś mnie to brzydzi, nie smakuje. Nie wiem może są tu osoby, które są na studiach i trochę rozjaśnią mi zdanie : Wolny czas na studiach
Nie studiują tylko imprezowicze. Możesz poznać takie spokojniejsze osoby. Może na początku znajomości powiedz o swoich upodobaniach. Na pewno nie jesteś odludkiem.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując