Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - za bardzo się różnimy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-27, 17:49   #2
201608251020
Konto usunięte

Dot.: za bardzo się różnimy?

Pomijając kwestię odmiennych celów, braku ambicji itp. to takich zachowań :
Cytat:
Napisane przez PlastikowaBiedronka Pokaż wiadomość
Oprócz braku ambicji są też inne rzeczy które mi w nim przeszkadzają... Kiedy je nożem i widelcem to nóż nie trzyma w prawej dłoni tak jak się powinno ale w lewej a widelec w prawej... Mój tata od małego bardzo mnie "tresował" żebym ładnie umiała jeść nożem i widelcem i może dlatego tak mi to przeszkadza...
Poza tym kiedy sika nie spłukuje wody, kiedy się załatwi nie wyczyści ubikacji jeśli jest taka potrzeba, po prysznicu/kąpieli nie spłuka wodą pozostałości po pianie, kiedy mu się odbije (nie beknie tylko odbije) nawet podczas gdy daje mi buziaka mało kiedy przeprosi. Itd.

Myślicie, że robie z igły widły i powinnam pomału to zacząć akceptować?
bym nie zdzierżyła nie robisz z igły widły, jesteście na innym poziomie, inaczej wychowani, a właściwie to Twój facet jest niestety niewychowany, bez klasy i nie wróżę przyszłości takiemu mezaliansowi, bo prędzej czy później zacznie Cię to irytować i doprowadzać do szewskiej pasji, że musisz się wstydzić za swojego życiowego partnera zamiast być z niego dumna i odczuwać szczęście że jest przy Tobie fantastyczny człowiek.
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując