Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 19:56   #3118
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jamee - mi do gustu przypadła pierwsza suknia i jesli dziewczny mówią że materiał jest świetny, to już wogóle rewelacja

a pamietacie, jak jakiś czas temu gadałyśmy o podpinaniu trenu, kaczych kuprach i innych podobnych?? znalazłam dziś zdjęcie chyba mojej sukni, tylko w innym kolorze (tym co pierwotnie miał być) i widzę że zostało to rozwiązane nawet nie najgorzej, ale oglądam tą swoją kiecę z każdej strony i nie widzę żadnej haftki, guziczka czy innego mocowania, jakby to wykminić??

acha mierzyłam też suknię, na świeta ciocia przyjechala no i chciała zobaczyć i albo ona się rozciągnęła albo schudłam, bo teraz tak masakrycznie mi wisi, że muszę rękami trzymać bo na brzuch zjeżdża
może jakaś PM która była właścicielką tej sukni sobie ją trochę ulepszyła kupując ja

ja się własnie tego obawiam że suknie kupię na wymiar np w styczniu a w lipcu przed samym ślubem ze mnie będzie zlatywać

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

a teraz czas na Chirurgów lecem na TV
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora