2011-04-27, 19:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez nena1984
jamee - mi do gustu przypadła pierwsza suknia i jesli dziewczny mówią że materiał jest świetny, to już wogóle rewelacja
a pamietacie, jak jakiś czas temu gadałyśmy o podpinaniu trenu, kaczych kuprach i innych podobnych?? znalazłam dziś zdjęcie chyba mojej sukni, tylko w innym kolorze (tym co pierwotnie miał być) i widzę że zostało to rozwiązane nawet nie najgorzej, ale oglądam tą swoją kiecę z każdej strony i nie widzę żadnej haftki, guziczka czy innego mocowania, jakby to wykminić??
acha mierzyłam też suknię, na świeta ciocia przyjechala no i chciała zobaczyć i albo ona się rozciągnęła albo schudłam, bo teraz tak masakrycznie mi wisi, że muszę rękami trzymać bo na brzuch zjeżdża 
|
może jakaś PM która była właścicielką tej sukni sobie ją trochę ulepszyła kupując ja
ja się własnie tego obawiam że suknie kupię na wymiar np w styczniu a w lipcu przed samym ślubem ze mnie będzie zlatywać  
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------
a teraz czas na Chirurgów  lecem na TV
|
|
|