Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
dzięki 
łoo, no to bardzo zachęcające ale może ta limitowanka będzie znośna, choć z różową wersją się nie polubię, wąchałam w S. i nie przypadła mi do gustu
Cytat:
Napisane przez iceflower
Przeszłam się też do Rossmanna i kupiłam słynną gąbkę Syrena, choć gąbek nie toleruję, to jestem w desperacji w walce z cellulitem. 
|
ona jest najlepsza choć u mnie z cellulitem idealnie radziła sobie przed tabletkami, a teraz żadna siła nie jest w stanie go zniwelować ale z pewnością dzięki niej staje się mniejszy, skóra bardziej napięta i jędrna 
Cytat:
Napisane przez bossy
Ja chcę skrócić włosy, obecna długość mnie wkurza, są za długie.
|
ja też muszę.. już odrosły i zaczynają się wywijać na zewnątrz - tak jak nie lubię 
Cytat:
Napisane przez bossy
Co do gąbki - używam jej od lat i jak dla mnie to mogłaby mocniej drapać  ale ja uwielbiam straszne ścieracze i np. jak się nie umyję tą gąbką to się czuję brudna. W miesiącu kupuję ich z 5 sztuk i zmieniam mniej niż co tydzień.
|
mam to samo, do tego bez niej każdy żel "się nie pieni" 
Cytat:
Napisane przez bossy
[dostałam w ramach prezentu urodzinowego od rodziców aparat cyfrowy  ]
|
świetny prezent! zazdroszczę 
Cytat:
Napisane przez bossy
A dziś 1 raz pomalowałam paznokcie nowym Inglotem nr 21. Ładna czerwień. Zastanawiam się czy go już nie miałam, i czy przypadkiem to jego nie roztrzaskałam u mojej przyjaciółki w łazience ;> na białych, matowych kafelkach... ;> ale szorowałam  pamiętam to jak dziś  cały się roztrzaskał i rozbryzgał dookoła 
|
omg
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-04-27 o 20:06
|