Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-27, 20:05   #1856
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Fajne zakupki, takie kolorowe
Zwykłe jabłko pachnie bardzo jabłkiem albo raczej jabolem, mnie się nie podoba
dzięki
łoo, no to bardzo zachęcające ale może ta limitowanka będzie znośna, choć z różową wersją się nie polubię, wąchałam w S. i nie przypadła mi do gustu
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przeszłam się też do Rossmanna i kupiłam słynną gąbkę Syrena, choć gąbek nie toleruję, to jestem w desperacji w walce z cellulitem.
ona jest najlepsza choć u mnie z cellulitem idealnie radziła sobie przed tabletkami, a teraz żadna siła nie jest w stanie go zniwelować ale z pewnością dzięki niej staje się mniejszy, skóra bardziej napięta i jędrna
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja chcę skrócić włosy, obecna długość mnie wkurza, są za długie.
ja też muszę.. już odrosły i zaczynają się wywijać na zewnątrz - tak jak nie lubię
Cytat:
Co do gąbki - używam jej od lat i jak dla mnie to mogłaby mocniej drapać ale ja uwielbiam straszne ścieracze i np. jak się nie umyję tą gąbką to się czuję brudna. W miesiącu kupuję ich z 5 sztuk i zmieniam mniej niż co tydzień.
mam to samo, do tego bez niej każdy żel "się nie pieni"
Cytat:
[dostałam w ramach prezentu urodzinowego od rodziców aparat cyfrowy ]
świetny prezent! zazdroszczę
Cytat:
A dziś 1 raz pomalowałam paznokcie nowym Inglotem nr 21. Ładna czerwień. Zastanawiam się czy go już nie miałam, i czy przypadkiem to jego nie roztrzaskałam u mojej przyjaciółki w łazience ;> na białych, matowych kafelkach... ;> ale szorowałam pamiętam to jak dziś cały się roztrzaskał i rozbryzgał dookoła
omg
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-04-27 o 20:06
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora