Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-27, 21:12   #3121
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Witam Kochane,za spadki
[QUOTE=Kostka09;26560878]ja wole upieczonego ze skórką a potem sciagam ale to z podudzi bo ze skrzydelek to wogole ciezko - a te sa najlepsze na grila wedlug mnie
ja najbardziej lubie szaszłyki z piersi kuraka, marynuje ją w przyprawach juz w kawalkach do tego papryka, cukinia, cebula, czasem jakies kielbaski biale drobiowe co tam mam i nadziewam i pieke
+ sos czosnkowy i duzo salaty z rzodiewkami i ogorkiem

robię tez chewapcziczi czyli miesko mielone + przyprawy, cebulka, jajo troche otrąb i takie paluszki wąskie kulam i pieke na tacce + tez sosik tzatzyki i salata to moje ulubione dania grilowe

to wszystko zalezy jaki macie tam zasięg i czy jest np. 3G bo wtedy bez problemu Wam bedzie chodzil ja w gorach mam sredni zasieg ale i tak chodzi na modemie, mam taki tani z playa + dokupuje karte przed wyjazdem ale mozna tez przez komorkę jak masz taka z modemem tylko trzeba sie dowiedziec jaka masz oferte netu u swojego operatora

[QUOTE=Emilia 25;26560990]Jeżeli chodzi o walory odchudzające, to nie ma to znaczenia. Ja natomiast skórkę zdejmuję bo jestem takim skórożercą (uwielbiam chrupiącą, przypieczoną skórkę.. mmm), że obawiam się po prostu, że bym ją pożarła. Dlatego wolę zdjąć jeszcze surową.

Kochane dzieki za podpowiedzi

Cytat:
Napisane przez lila23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny mam do was pytanko bo ja jestem na dukanie 3 dzien a czuje sie bardzo zle. Jest mi niedobrze i mam mdlosci. Czy to jest normalne przy diecie?? I jeszcze jedno czy przez pierwsze dni cos zgubilyscie bo ja ani grama nie stracilam na wadze. Czy to jest normalne???
POMOCY
Każdy organizm inaczej reaguje,jak masz mało do zrzucenia kg to może ta dieta nie dla ciebie. Ja nie miałam i nie mam takich objawów ale po 2 miesiącach ciągle chce mi się spać-przespałabym całą dobę jak bym mogła
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora