Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śląskie Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-28, 08:21   #910
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez amandi84 Pokaż wiadomość
To ja kiedyś wklejałam ten bukiet
Ja zamawialam właśnei w tej kwiaciarni i też chcę z różnych kwiatów - wyceniła mój na ok 250zł. No niestety drogo, ale bynajmniej bukietem się nei stresuje, zobaczymy jak będzie, ale po tym co widziałam, mam zaufanie.
Moje butki doszły, jutro je odbiorę po przymiarce sukni doczekać sie nie mogę. No i zdecyduję się z welonem. Chce tylko do Kościoła, a potem może coś białego we włosy, ale welonu nie chę, tylko jak to rozegrać na oczepinach??
Może jednak krótki welon kupić, nie ma problemu tylko czy wypada go założyć tuż przed oczepinami...?
czy któraś z Was teżnie będzie miała welonu po Kościele?
ja będę rzucać prawdopodobnie bukietem
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
do zielonych oczu fiolet jest idealny

Ja zupełnie o makijażu zapomniałam, zastanawiam sie jak szukać makijażystki, najchętniej znalazłabym gdzieś blisko siebie ale jak pójdę na próbny i mi się nie spodoba? Będę tak latać po kosmetyczkach w całym mieście? Jak Wy to robicie?
ja we fiolecie na oczach wyglądam jak ofiara przemocy domowej - trzeba barć jeszcze pod uwagę odcień cery, cienie pod oczami, naczynka itd.

Ja mam makijażystkę z przypadku, inne miały zajęty termin.

Na początku chciałam tą z Kato http://www.makeupslubny.pl/galeria/ maluje i czesze ale mój termin miała zajęty
dottta jest offline Zgłoś do moderatora