Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-28, 14:41   #3634
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Witam dziewczyny
Ale piękna pogoda dziś szkoda tylko, że cały dzień w pracy siedzę...na szczęście teraz weekend mam wolny plus poniedziałek - już nie mogę się doczekać a w niedzielę ten chrzest w sobote jeszcze na zakupki trzeba skoczyć coś sobie do ubrania kupic na ta uroczystość i jakąś zabawkę dla małego

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
paulinko i za nowy cykl!!!!!

mnie normalnie ostatnio energia rozpiera jak przestałam praktycznie rozmawiac z kibelkiem, az tż mówi aby pohamowala się z pracami jakie wykonuje w domciu i na dworze, mam nadzieje ze nie zaszkodzę fasolce......bo jednak staram sie oszczedzac i nie forsowac zbytnio, a poza tym i tak szybko sie męczę, więc co chwilę odpoczywam.

tż jedzie jutro znowu na dwudniowe szkolenie i zostaję sama ze zwierzakami dobrze ze chociaż pogoda piekna na zewnatrz wiec moge na dworze przebywać.

ostatnio stwierdziłam że nie zrobilismy żadnego zdjecia mojego brzuszka, wiec najwyższa pora to nadrobić bo może się okazać że nie zdążymy
przydadzą się kciuki i fluidki, chociaż narazie odpuszczam...niech się dzieje wola nieba

Super Kochana, że wymioty odpuściły i wkońcu możesz się cieszyć z tego cudownego stanu nie przemęczaj się, ale trochę ruchu na pewno dzidzi nie zaszkodzi, tym bardziej na świeżym powietrzu

Rób fotki i pokazuj nam ciekawe co tam w środku się kryje?? masz jakieś przeczucia?? kiedy następna wizyta u gina? pewnie już się dowiecie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Chyba ciocie wizażowe pomogły,bo już dzisiaj Lilianka czuje się lepiej.W nocy trochę pomarudziła,ale w sumie nie było tak źle.Od razu widać,że brzuszek boli coraz mniej,choć biegunkę ma nadal.Pójdzie jednak na kontrolę do lekarza.I Lila dziękuje za komplementyŻarłok jeden urósł juz 0,5kg

A co z Nadią?Dawno jej na forum nie było?
To świetna wiadomość
Śliczna jest to niech się oprzyzwyczaja do komplementów - całę życie będzie je otrzymywać
Zdrowo rośnie niunia

Właśnie dawno się nie pokazywała mam nadzieję, że u niej wszystko ok